Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mekkora mellű barátnőt szeretnél? Kosármérete alapján?
Figyelt kérdés
Természetesen csak arra vagyok kíváncsi most. A többi is olyan amilyet szeretnél2022. jún. 24. 09:42
11/22 anonim válasza:
Ez valami reklám? Lehet valahol rendelni😲?
12/22 anonim válasza:
Olyat ami a testalkatához passzol és "egyben" vonzó, jól néz ki - az meg nem csak a mellekből áll. Teljesen rendben van egy A, B kosár egy vékony sportos nőn, C, D kosár egy átlagos testalkatún.
S nem elhanyagolható ama tényező - a külső mellett - mint a személyiség, a kisugárzás.
13/22 anonim válasza:
Íme, a realitás azzal kapcsolatosan, hogy a férfiaknak a nagy mell kell, és hogy ez a nyomás testképzavaros és önértékelési problémákkal küzdő lányokat teremt.
15/22 anonim válasza:
Tökéletesen mindegy. Legyen és szép szemei legyenek, mosolyogjon, és szeressen szexelni.
17/22 anonim válasza:
10-ből 1 férfi mondja a legkisebb méretet.
És akkor ne szorongjak a testemmel kapcsolatban, ugye?
18/22 anonim válasza:
17: Nem kell szorongani, az eredetinél nincs szebb... Kés alatt tökéletesre csinálják, de a tökéleteset nem lehet szeretni.
Nálad kicsi vagy nagy van? Vagy közepes? :o)
15 voltam.
19/22 anonim válasza:
#17 A szavazást nézd. Az első három méret vezet elsöprő többségben.
20/22 anonim válasza:
Egyébként a te életed jó példája a megerősítési torzításnak.
Most összeszámoltam.
Nagy: 3
Nem számít: 5
Kicsi vagy közepes: 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!