Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés volt először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt először gumi nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

2022. jún. 23. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Számomra kellemetlen az óvszer, ezért mi nem használunk.

Párom bírja, nem megy el pár perc alatt, rendesen odafigyelünk.

Nagyon nagyon jó érzés, mást nem is választanék. :)

L

2022. jún. 24. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nelkul 10/10. Gumival 8/10.
2022. jún. 26. 12:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa mód bár gumi nélkül alapvetően sokkal jobb, de ha már jóideje gumi nélkül csináljuk, akkor utána ha valamiért mégis gumiban van a pasi, akkor azt 1-2 alkalommal izgalmasnak és legalább olyan jónak érzem. Persze pár alkalom után meg már a pokolba kívánom és ha lehet elhagyjuk a gumit.

Egyik exemmel használtuk félig-meddig rendszeresen. Védekeztem tablettával, de ő gumi nélkül elég hamar elsült mindig. Gumiban meg jól bírta. Ezért aztán legtöbbször gumiban kezdtük és vagy abban is fejeztük be, vagy ha én már elélveztem, akkor simán lekaptuk és befejeztük anélkül.

Gyakran megesett fordítva is. Gumi nélkül csináltuk, majd ha szükséges volt felhúztam neki az óvszert és ezzel toldottuk meg a szeretkezés hosszát.

2022. nov. 23. 09:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!