Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálnak mennyi az ára?
Akit én ismerek vidéki lány, Sos francia 8000, fél óra 15000, óra 20.000, afelett minden meglezdett óra + 20.000
Haverom volt, hogy 200 at hagyott nála egy nap alatt… én nem fizetek szexért, de néha sajnálom, hogy nem nőnek születtem :D
Ha nem vagy prosti, akkor nincs ára. Ha az vagy, akkor olyan 5 ezer, kivéve, ha a teljes megkezdett órát felszámolod. ;-)
Oráloztam már életem során pasinak is, csajnak is, de soha meg nem fordult a fejemben, hogy pénzt kérjek érte. Én élveztem, ő élvezte, ezért csináltuk. Ha meg valaki ezzel hozakodott volna elő, az biztos, hogy utána még azért is hónapokat kellene pitiznie, hogy egyáltalán köszönjek neki.
F 30
Kb 7-8000az átlagos ára… az ilyen 30.000rek vagy kamuk, vagy valami nagyon extra csaj, esetleg youtube/instagram influencer…
Rosszlányok pont hu-n szinte mindenki aki vállal csak szopást 5-8000közt mozog… esetleg fiatalabb csinosabb csajok gumi mélkül végén arcra vagy szájba el tudnak lérni 10et…
De ennek meg az egészségi kockazatait had ne említsrm… nem biztos, hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!