Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felállna attól hogy egy srác szop akkor biszex vagyok? Felállna?
Tegyem próbára magam?
Tudom ez fura de elgondolkoztam ezen. Mármint azon hogy vajon igaz, hogy heterónak nem állna fel? És gondoltam végülis egyszer lehet egy normális külsejű srácnak hagynám hogy megpróbálja de pusztán csak azért hogy tudjam, hogy nekem sose állna fel.
És magam se értem honnan jön ilyen gondolat, meg szóval értitek. Csak persze az érdekel ti mit gondoltok?
Szerintetek lehet, hogy az inger hiába jön férfitől akkor is kiváltja a hatást és elélvezek? Amúgy tényleg csak gondolat hisz nem is ismerek meleg vagy biszex vágyakkal lévő fiút.
Szia!
Én meleg vagyok és nekem pl nem állna fel ha egy lány orálisan kényeztetne.
De olvastam már itt olyat, hogy egy magát heteroszexuálisnak valló ember összekeveredett egy sráccal berúgva és élvezte, de továbbra is a nőknél maradt.
Ha érdekel a dolog akkor próbáld ki :) nem sok veszíteni valód van.
Egyszer kiprobaltuk, h egy haverom elkezdtem szopni, felig allt neki.
Egy csaj felizgatta, bekototte a szemet es ujra en terdeltem ele.
Es akkor mar kokemeny volt es siman a szamba elvezett.
Utana parszor kerte h cumizzam le rendesen, akkor mar allt neki
Tuti felállna!
Szoptam már nem egy heterót és kőkemény lett mind...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!