Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexi egy ilyen lány mennyire jön be nektek?
2022. jún. 22. 17:32
21/30 anonim válasza:
Nekem túl húsos, aránytalan, látszik hogy nem ad magára. Nem csinos.
22/30 anonim válasza:
Nekem konkrétan az ideálom: nagy cicik, jó nagy segg, nagy vaskos formás combok, biztos jó nagy pina is van alatta. És szép pofi szőke hajjal. Addig dugnám amíg bírná. 26f
23/30 anonim válasza:
Kövér és torz a feje, borzalmas :D
25/30 anonim válasza:
Csinoska.
Szép nagy rottyantója van.
Szivesen beledugnám a nyelvem, köröznék, utána pedig jól kinyalnám neki.
27/30 anonim válasza:
Szegényt nagyon sokan bántják, de ha a való életben ő lenne a barátnőjük, akkor meg rohadtul büszkék lennének rá.
Az a baj, hogyvilyen nőről nagyon sokan csak álmodozunk egy egész életen át.
Egy ilyen nő nem áll ám össze bárkivel, sokakunk ez egy örök életű álom marad.
Erről van itt szó kedves férfi társaim.
28/30 anonim válasza:
Az a baj, hogy ilyen nőről akkor szoktam álmodozni, ha rémálmaim vannak. Komolyan mondom, szégyellnék vele kézen fogva végigmenni az utcán.
30/30 anonim válasza:
Hát igen.
El lehetne vele szórakozni egy pár órácskát kényelmesen, és akkor még lehet, hogy nemis érne a végére az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!