Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen típusú fürdőruha szerintetek tulzás lenne egy hétvégi házibulizásra az osztálytársakkal?
Idén nagyon sok lányon láttam már ezt a típust, tudom, hogy kicsit keveset takar, de szerintem szexi. Hétvégen kb huszan lemegyünk az osztálytársakkal a balatonra, és titkon szeretném ha történne valami valakivel :) Szerintetek kurvás ez a fürdőbugyi, vagy belefér és lehetséges, hogy a többi lány is hasonlóban lesz?
Akartam is írni hogy nem jó itt kérdezni. Oké hogy mindenkinek van saját véleménye de basszus hány éves vagy, max 18?
Erre itt mindenki leírja hogy neki nem tetszik stb de vedd figyelembe hogy 30-70 év közöttiek véleményét olvasod.
Ma egy ilyen bugyi pont hogy nem igénytelen hanem divatos.
Persze ezek az öregek is megbámulnának a strandon ne legyen kétséged.
ma 15:17
Attól még hogy valami divatos még nem lesz mindenki számára igényes is.
Messze nem vagyok még 30 se de ezt én is gáznak tartom mert nem áll jól mert torz képet mutat.
A divatot amúgy is a melegek szabályozzák tehát érdemes felülbírálni ezt
15-ös, Te meg nem tudod mi a szép. Ízléseddel van valami furcsaság.
És az ízlésficamot egybeírjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!