Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert használtatok eddig és melyik volt a legjobb azok közül?
Nem szerettem az óvszert, mert sima durexet használtam, mivel nem tudtam hogy tényleg számít az óvszer mérete. Aztán ahogy rájöttem hogy nekem jóval átlag feletti a méretem, vettem egy Masculan xxl-t és azóta teljesen jó gumiban is.
22F
Én csak durexet használok.
Abból már több félét is használtam. Feel Intimate, Feel Thin, Intense, Extended Pleasure.
Az Intense jött be a legjobban, bordázott.
18F
nem használtam annyira sokszor, néhány kalandnál, mert párom tablettázott amikor összejöttünk.
Én használtam olcsó tömegóvszert, drága durexet, de számomra nem volt annyira nagy különbség, szóval nem futnék a boltba ha nem lenne nálam a megfelelő márka.
De ismerek olyan srácot akik csak egyfajta márkával képesek, mert többi nem jött be nekik
Látom itt vannak a tipik Gyk-s hatalmas farkúak.
Akinek az óvszertől megy el a merevedése ott viszont szerintem más baj van.Nekem soha semmilyen élményt nem vett el az óvszer.
Egyébként a masculan teljesen jó. Tökéletes ár érték arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!