Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan aki hivatásossal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki hivatásossal vesztette el a szüzességét? Milyen volt? Érdemes ezt választani?

Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Aki magát embernek érzi, az nem adja oda a szüzességét olcsó, mocskos kalandokra, koszos életű egyéneknek, pénzért!
2022. jún. 20. 11:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Valaki kulturált ember esetleg? Csak sima vélemény is érdekelne.
2022. jún. 20. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Én hivatásossal vesztettem el szüzességemet. Nagyon jó volt.

Eléggé introvertált, félénk tinédzser fiú voltam. Lányokkal még beszélni is alig mertem. Húsz éves koromra ezt meguntam és elmentem egy fizetős lányhoz. Nem utcaféli filléreshez hanem nívósabb helyre.

Nagyon sokat segített hogy nem kellett félnem hogy elutasít, nem kellett félénknek lennem hiszen fizettem. Elmondtam neki mi van és nagyon megértő, kedves és segítőkész volt. Egyből elsültem de adott nekem egy második menetet is.

Ezek után már jobban mertem lányokkal találkozni, beszélgetni, barátkozni. Nem féltem annyira az elutasítástól. Hiszen tudtam hogy ha "oda" is eljutunk akkor most már tudom mit és hogy kell csinálnom.

Azóta már több sikeres kapcsolatom is volt, most már házas, kisgyermekes férj és apa vagyok. Mai napig amondó vagyok hogy az a fizetett órácska billentette helyre lelki életemet.

2022. jún. 20. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon régen én így vesztettem el. Egy gyönyörű szép kreol bőrü lánnyal.
2022. jún. 20. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Nincs abban semmi gáz szerintem.

Ez a te magánügyed, legalább tapasztalatot szerzel majd

2022. jún. 20. 15:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is gondolkozom rajta...
2022. jún. 20. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Undorító.
2022. jún. 20. 16:18
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem értem hogyan fogsz attól megtanulni csajokkal kommunikálni, hogy beugrasz egy random nő lakására, aki szétdobja a lábát és az álnyögései közben fél szemmel az órát nézi.
2022. jún. 20. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Érdemes, ha jól választasz! Én is így vesztettem el; használd a szűrőket és nézz értékeléseket! Ha telefonon nem szimpi, ne erőltesd!
2022. jún. 22. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!