Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már divat a suliban ribiskedni , össze vissza odaadni magad kb mindenkinek, vagy azért még megszolják az ilyet?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 08:33
1/17 anonim válasza:
attól függ, kit kérdezel. A szülőket, a tanárokat, az osztálytársakat...
2/17 anonim válasza:
Fuhh ne tud meg én hány pasinak adtam oda magam fiatalabb koromban :)
3/17 A kérdező kommentje:
mondjuk az osztálytársakat
2022. jún. 20. 08:36
4/17 anonim válasza:
Attól függ milyen iskola: közép vagy felsőfok. Szóval mire gondoltál kérdező?
5/17 A kérdező kommentje:
középsuli.
2022. jún. 20. 08:37
6/17 anonim válasza:
na hát nekem biztos nem kellene olyan csaj, akit mindenki csak körbead
vagyis de kéne, de csak szexre, komolyra soha.
rendszerint az ilyen csajok vannak amúgy felháborodva, hogy nincs normális férfi bruhühü
talán nem kellene mindet kipróbálni :D
7/17 anonim válasza:
Általában az ilyen csajokról húsz év múlva is az marad meg mindenkiben, hogy 1.) ahogy ő szopott úgy senki se + hányszor hány idétlen helyen lett megdugva 2.) Járni nem akartam vele + képzeld el a mostani férjét ha tudná mi mindent csináltunk vele.
8/17 A kérdező kommentje:
7 es: Nálunk ő volt a Barby...és mikor Barbiztunk az egész mást jelentett mint a babákkal játszani..eheheh
2022. jún. 20. 08:47
9/17 anonim válasza:
#2! És a mostani kapcsolatodban jól jönnek az akkori tapasztalatok?
10/17 anonim válasza:
Hihetetlen mennyire visszamaradottak vagyunk mi magyar férfiak.. Szinte már undorító!
Hogy lehet az, hogy mi dughatunk agyba főbe akárkivel, akárhányszor de amint egy nő csinálná ugyan ezt akkor ő már egyből ribi meg stb??
2022-t írunk, felejtsétek már el ezt a képmutatást! Iszonyat szánalmas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!