Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyerekem barátnője finoman...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekem barátnője finoman kikezdett velem,majd szex lett belőle.Érdemes lenne ezt folytatni vagy felejtsük el mintha csak egy véletlen lett volna?

Figyelt kérdés

Anyjával elváltunk.Mikor nálam voltak már többször láttam a lányon hogy olyan mintha jeleket adna,majd egyszer csak rám írt.Utána találkoztunk és szex lett belőle.Viszont most furán érzem magam,ő is kicsit össze van zavarodva.Mondtam is a fiamnak hogy most egy darabig ne jöjjenek.Ezt érdemes inkább elfelejteni?

19l,42F

2022. jún. 18. 10:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
Dobjátok partiba!
2022. jún. 18. 10:58
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Andersen él!!!
2022. jún. 18. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy a sztori kitalált, semmit nem von le az értékéből :D

Tehát, kérdés az, hogy a fiaddal mennyire laza a kapcsolatotok, illetve a csaja mennyire komoly (19 évesen gondolom nem annyira). Ezen még egy nap jót is nevethettek :)))

2022. jún. 18. 11:36
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Jól tetted. Én simán folytatnám. F, 42
2022. jún. 18. 11:36
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Jól teszed, hoyg nem akarsz vele találkozni.

De azért azt megkérdezhetted volna, nincs-e egy húga...

2022. jún. 18. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Hát. figyi, akkor legyen lelkiismerefurdalásod ha a csaj nem volt benne a dologban ugyanúgy..

De bennevolt.

Mondjuk én is töltögetném a csajt ilyen szituban. csak ne legyen lebukás mert az elég nagy törés lesz az apa-fiú kapcsolatban.

2022. jún. 18. 12:08
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Írjál rá hogy mikor legyen a következő menet
2022. jún. 18. 12:24
 18/18 anonim ***** válasza:
40%
Én folytatnàm ha nagyon jó volt.45f.
2022. jún. 18. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!