Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell szórakozóhelyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell szórakozóhelyen összehozni egy pipát / 1 éjszakásat? nők, meséljétek el, hogy nálatok hogy történt eddigiekben :D

Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 13:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha a legutolsó érdekel, akkor aszongya' valahogy úgy volt hogy

- szépen ápoltan, felöltözve, adva a megjelenésre, de nem játszva a jasszkari kivagyi hülyegyereket lementem a haverokkal bulizni;

- ettünk-ittunk, jól éreztük magunkat, benéztünk pár helyre;

- sz'tem vagy 200 nővel felvettem a szemkontaktust és vagy 30-cal váltottam pár mondatot, csak úgy, mert jó kedvem volt, mert nem azért megyek valahova szórakozni hogy sült kukaként üljek az asztalnál, támasszam üres tekintettel a bárpultot egyedül;

- meg sz'tem vagy 10-15-tel (de lehet többel) beszéltem tíz értelmes mondatnál is többet, egyikre sem nyomultam, nem támadtam le senkit semmivel;

- s volt közülük egy akinek láttam a szemén az érdeklődést pár perc társalgás után, nem akartam őt sem megdugni, nem lerohantam, hanem szimplán lazán kötetlenül diskuráltam vele, buliztunk, jól éreztük magunkat, szórakoztunk, szimpik voltunk egymásnak és úgy hozta az este hogy szex lett belőle.

Na pajtás mit tudsz kiolvasni konklúzióként a fentiekből?

2022. jún. 17. 17:08
 12/22 A kérdező kommentje:
és miről beszéltél miről diskuráltál?
2022. jún. 17. 17:28
 13/22 A kérdező kommentje:
mi a baj a nyomulással?
2022. jún. 17. 17:30
 14/22 A kérdező kommentje:
jól nézett ki akivel dugtál, vagy dagadt volt?
2022. jún. 17. 17:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#12 meg fogsz lepődni de nem volt benne semmilyen szexuális tartalom. Mindenféléről, a zenétől, a kaján, az időjáráson, a pián át nem'tom miig, kivel éppen hogy jött. Ez a lényeg - a gördülékeny, laza, görcsmentes kommunikáció. Ha az megy akkor máris megvan az ismerkedés egyik fontos alappillére :)
2022. jún. 17. 17:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#14 bocs, tekintsd tárgytalannak a korábbi hozzászólásaimat, sok sikert kispajtás 😂😂😂
2022. jún. 17. 17:32
 17/22 kalandvagy1986 ***** válasza:
100%

#14...

Fhúúú, van baj a toronyban...

Attól hogy valaki molett lehet csinos, sőt igényes, szimpatikus és szexi is... Ráadásul nem is feleséget keresel, ki is lehet próbálni új dolgokat.

Egyébként ha itt tartunk: legyen önkritikád, hidd el fontos! Nem kell alulbecsülni magad, de feleslegesen túlbecsülni sem... Viszont ahogy másokról megnyilvánulsz az sokat elmond...

#16 - mintha aszfaltra vetnénk gabonát... 😅

2022. jún. 17. 18:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Falrahányt borsó...
2022. jún. 17. 19:50
 19/22 anonim válasza:
2022-ben, én úgy indítanám az ismerkedést, hogy: "Szia, mesélj magadról, mindig is lány voltál?"
2022. jún. 18. 11:40
 20/22 A kérdező kommentje:

mért lenne már falrahányt borsó?

úgy éreztem, hogy manapság már meg kell kérdezni, hogy ez a taktika, megközelítés milyen sikerélményt hoz, illetve milyen szintű nőkkel... azért kérdem, mert ha a te húspiaci értéked alatti lányokkal jössz össze, és a taktikád az, hogy semmilyen szándékot nem fejezel ki, beszélsz az időjárásról meg a madárcsicsergésről, és a lány szed össze, az teljesen más, mint aktív csajozással, sűrűn összejönni a jó csajokkal, ha érted mit akarok ebből kihozni

illetve nem tudom, hogy egy időjárás beszélgetésből hogy lesz szex, ezt még kicsit kifejthetnéd

persze értékelem a tanácsodat, és köszönöm, hogy ezt megosztottad

és nem, azzal sincs baj, ha valamelyik lány dagadt, és igen, az is lehet nagyon vonzó, rosszul fejeztem ki magam, elnézést a dagadt csajoktól

2022. jún. 18. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!