Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt oylan fiatal pasi(22-34 éves korig) akinek miután elélvezett is kemény maradt? Mitöl lehet ez?😀😀
Figyelt kérdés
2022. jún. 17. 07:24
21/26 anonim válasza:
Lehetséges teljes mértékben. De kellenek hozzá az optimális körülmények. Egy olyan lánnyal akihez vonzódom és vágyom minden porcikájára, simán. Voltak olyan lányok akikkel nagyon fájt az elválás, mert egy hullámhosszon voltunk a szexben. Az első olyan barátnőmnél akivel elkezdtem felfedezni a lehetőségek tárházát😋, előfordult hogy az első két orgazmus között jóformán le sem lankadt, a harmadik előtt már kellett egy kis regenerációs idő, és imádta hogy beledagadt a farkam a puncijába. Nekem ilyenekhez viszont szigorúan kell a vonzalom. Simán elképzelhető hogy igazat mond a srác, de nem baj ha vannak fenntartásaid. Igen magabiztosnak kell lennie valakinek hogy ez elsőre menjen, de kitudja, különbözőek vagyunk.
22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm.21 es😃
2022. jún. 17. 16:43
23/26 anonim válasza:
Szívesen, örülök ha segíthettem👍.
24/26 anonim válasza:
K...rva ritkán fordul elő ilyen. Csak a nyomorék pasik hencegnek ezzel hogy nekik mindig ilyen. Dehogy...
25/26 anonim válasza:
Előfordul, 2 okból... az egyik, hogy nagyon-nagyon vonzó számára a nő, a másik pedig, hogy nagyon fel van izgulva.
26/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat😊, a pasik sem egyformák szóval van akinek áll utána is, de persze azt is el tudom kepzelni, hogy van aki henceg vele.
2022. jún. 18. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!