Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha néhány barátom fényképére
önkielégítek?
Én paliként mondom, hogy az ember nem szándékosan, de olyan nőkről is fantáziál, akik barátok akár. Nekem is volt ilyen álmom a múlt héten, egy régi közös barátunkról, akit nem is láttam fél éve. Félálomban voltam és azt álmodtam, hogy egy házibulin elmegyünk egy külön szobába, megcsókolom és dugunk, az egész olyan émelyítően bűnös és izgató volt. A csaj amúgy nem is tetszik. Utána felkeltem és az álom foszlányaiba kapaszkodva kivertem. De ez nem jelent semmit, és nem is tiszteletlenség. Valójában sosem csinálnék ilyet élőben.
2022. jún. 17. 13:11
Az alom megint más, mint amikor szánt szándékkal csinalja az ember és direkt rá gondol.
Mindegy, nekem ez nem fér bele, ha annyira a havercsajt akarja dugni, hogy rá gondol, amikor kiveri, akkor isten ments, hogy velem kelljen beérnie. Szerencsére nálunk nincs ebből probléma.
Nem tiltottam meg neki soha semmit, azt csinál, amit akar. Max nem maradok vele :D
2022. jún. 17. 13:25
Én nem tartalak szemétnek, hülyének vagy hasonló. Szerintem csak nem érted meg, hogy ez nem rólad szól. Az ember olykor kiveri full abszurd dolgokra is, nem kell ezt túlreagálni. Egy palinál ez nem a vonzalomról szól. Ha pl gyerekekre gondolna, na akkor érthető lenne, hogy elhagynád.
2022. jún. 17. 13:39
2022. jún. 17. 13:46
Ha a többség gondolja így, akkor sem lesz helyes, az igazság nem egy demokratikus műfaj. Amúgy egyet sem kell érteni ebben a dologban, nyugodtan lehet többféleképpen is élni.
2022. jún. 17. 13:56
Persze lehet, csak nem értem, miért vagyok leszolva azért, mert más véleményen vagyok :D
2022. jún. 17. 14:04
Én nem szóltalak le, csak elmondtam, hogy egy férfi nem a te vonzerődről feledkezik meg, amikor kiveri egy nőismerősre.
2022. jún. 17. 14:14
A 8-as atomhülye egy nő! Egészen biztosan kiverte már ismerős csajra, szomszedra is, kolléganőjére is. Én mondjuk mindkét szomszédcsajt meg több kolléganőmet megdugtam. Lehetetlen hogy ő ne akarjná ezt. Csak a hárpia mellett mégsem kúrogathatja a szomszéd csinos ribiket...
2022. jún. 18. 17:42
Hat ne is krogasson mellettem más nőket egy monogam kapcsolatban :D
Egyébként nincs kolléganője, férfiakkal dolgozik együtt. Kérdeztem erről egyébként és nem is értette, hogy miért, neki evidens, hogy ilyet nem csinál. Nem mindenkinek terjed odáig a szexuális kultúrája, hogy mindenkit megdgna csak azért, mert no :D
Ja és édesanyád a hárpia :)
2022. jún. 18. 18:06
Kapcsolódó kérdések: