Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha érzitek este az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha érzitek este az ágyban lefekvés előtt hogy a párotok nem puha odalent mit csináltok ?

Figyelt kérdés

Nem szexeltetek pár napja, de fáradtak vagytok. Figyelmen kívül hagyjátok ? Ő mondjuk fekszik mellettetek és simogatja a combotokat.

Csak érdekelne hogy mi a “normális” ebben az esetben, simán alszotok egyet vagy esetleg erőt vesztek magatokon ?

2022. jún. 15. 22:26
 1/8 A kérdező kommentje:
És nektek mondjuk pont megjött előző nap.
2022. jún. 15. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen helyzetben mindig kapható vagyok. :D De én tudom, hogy ilyen szempontból "elcseszett" vagyok, ha szexre van lehetőség a párommal, mindig benne vagyok.
2022. jún. 15. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Így kell Kedves #2-es, egyszer élünk!
2022. jún. 15. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
#2 tényleg ritka vagy. sok csak úgy csinál, mint ha nem venné észre, és ha egyértelművé teszed meg van sértődve, hogy miért erőlteted :D
2022. jún. 15. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Ráhajolok. Nem szex, de nem szoktak panaszkodni.
2022. jún. 15. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
22%

Az egész felvetés életszerűtlen! Nem beszélve, hogy az előttem válaszolók, 2-es kivételével nem nők.

Ha fáradt vagyok, akkor nem érdekel! Nem akarok erőt venni magamon, és nagyon nem elvárás a páromtól sem. Attól még, hogy áll, eszébe sem jut, hogy lekezeltesse magát, mert nem kellene az erekcióját kezeletlenül hagyni, ő nem állat szintjén létezik.

Nálunk a szex sem tabu menstruáció alatt, de mi szoktunk beszélgetni is, és akkor vagyunk, és úgy együtt, ahogy mindketten élvezzük!

2022. jún. 16. 03:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha fáradtak vagyunk vagy megjött csak összebújas van.
2022. jún. 16. 06:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Lenne szex vagy szopás
2022. jún. 16. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!