Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Veletek előfordul hogy nyári nagy melegben nem vesztek fel bugyit?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 21:08
1/18 anonim válasza:
Én, otthon nem szoktam ilyenkor
2/18 anonim válasza:
Volt már ilyen, hogy így mentem bevásárolni.Magdi 58N
3/18 anonim válasza:
Általában otthon én is bugyi nélkül vagyok vagy mesztelen😅
De a utcán mindenféleképpen húzok bugyit :)
4/18 anonim válasza:
Persze. De nekem a cickóim letakarják a nemiszervem, pont addig érnek. Praktikus, de nyáron azért képes szagot árasztani.
Erika 78
6/18 anonim válasza:
Hát amikor jön ez a naplopó férjem haza akkor szoktam bugyi nélkül lenni mert a kályha mellett meleg van aztán hátha megmozdul még neki. Kiss Árpádné Erzsike 64
8/18 anonim válasza:
Nem a nyári meleg miatt, de volt már. Egy időben (bár ez nem alsónemű és kicsit más téma) kiélveztem azt, hogy kis mellem van, nem hordtam melltartót, de le kellett mondanom róla, mert kb. 3 nap alatt eljutottam oda, hogy minden férfit lemészároltam volna, annyira nem tudták visszafogni magukat, csak mert egy mellbimbó körvonalait látták.
9/18 anonim válasza:
Hát már nem azért de hogy ha valakinek melege van a kánikulában akkor azon nem fog változtatni hogy van-e rajta fehérnemű vagy nem😂
Egyébként én utcán mindig hordok fehérneműt a normál ruha alatt, ha itthon vagyok akkor nem. Nekem mondjuk kényelmetlen is lenne bugyi nélkül kimenni.
10/18 anonim válasza:
Itthon igen, utcára viszont nem - nem jó csupasz semmivel leülni a buszon, vagy bárhol máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!