Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen fajta/fazonú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen fajta/fazonú intím szőrzet jön be egy férfin?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van jelentősége, vagy csak az a lényeg, hogy szemmel láthatóan ne legyen igénytelen?

Egy bő fél éves válás utáni sebnyalogatás után úgy érzem ismét megpróbálok visszatérni a kapcsolat témához és fejest ugrom az ismerkedésbe. A kérdés adott: Van jelentősége? Legyen teljesen csupasz? Van valami fazon amit szexinek találsz?

2022. jún. 15. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Én rosszul vagyok attól ha valakinek tök csupasz mint egy fejletlen óvodás gyereknek. Bármi csak az ne,amúgy nincs jelentősége.
2022. jún. 15. 14:38
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
A lányok többségének amugy sztem a teljesen csupasz jön be. Legalábbis tapasztalataim alapján
2022. jún. 15. 14:41
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Elmondom mi az én problémám...alapvetően szőrösebb testűek közé tartozom, és azelőtt általában olyan fazont csináltam, hogy az egész csupasz, csak felette volt egy kis végony csík a tövétől a köldököm irányába. Ez amúgy az akkori "közönségnek" bejött, csak nekem mindig fura érzésem volt, hogy a testem, combjaim is stb viszonylag szőrösebb, csak ott a péniszem körül volt full csupasz (leszámítva a kis csíkot). Persze lehet ez csak engem frusztrál és valóban (főleg női szemmel) nem néz ki furán...

2022. jún. 15. 14:47
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Csupasz
2022. jún. 15. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az ha meg van hagyva, kicsit rövidre vágva hogy ne dzsungel legyen, de szerintem ha teljesen csupasz az nem túl férfias. De ez nagyon ízlés kérdése, kinek mi
2022. jún. 15. 14:55
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Én nem szeretem a csupaszt, szerintem egy férfin hülyén néz ki. Természetesen hagyva meg igénytelen. Rövidre nyírva viszont azt hiszem senkinek nem lenne ellenvetése :)
2022. jún. 15. 14:55
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Rövidre nyírt a legjobb.
2022. jún. 15. 15:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat. Akkor azt szűröm le, hogy túlnyomó részt a rövid a nyerő! Köszi mindenkinek!
2022. jún. 15. 15:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Rovidre nyirt, vagy az se gond, ha hosszabbra, csak ne cdupasz legyen. Ugy nez ki mint egy bena kiselefant, meg igen hulyen nez ki ha a has/comb meg szoros.
2022. jún. 15. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ízlések és pofonok mindenkinek más-más fazon jön jobban be. Abban viszont nőnek azonos az ízlése hogy ez a kérdés az ami sokadrangú. Ha férfiként nem vagy szimpi, kívánatos úgy ahogy vagy még felöltözve akkor totálisan mindegy milyen lent a fazonod.
2022. jún. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!