Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen fajta/fazonú intím szőrzet jön be egy férfin?
Egyáltalán van jelentősége, vagy csak az a lényeg, hogy szemmel láthatóan ne legyen igénytelen?
Egy bő fél éves válás utáni sebnyalogatás után úgy érzem ismét megpróbálok visszatérni a kapcsolat témához és fejest ugrom az ismerkedésbe. A kérdés adott: Van jelentősége? Legyen teljesen csupasz? Van valami fazon amit szexinek találsz?
Köszi az eddigi válaszokat!
Elmondom mi az én problémám...alapvetően szőrösebb testűek közé tartozom, és azelőtt általában olyan fazont csináltam, hogy az egész csupasz, csak felette volt egy kis végony csík a tövétől a köldököm irányába. Ez amúgy az akkori "közönségnek" bejött, csak nekem mindig fura érzésem volt, hogy a testem, combjaim is stb viszonylag szőrösebb, csak ott a péniszem körül volt full csupasz (leszámítva a kis csíkot). Persze lehet ez csak engem frusztrál és valóban (főleg női szemmel) nem néz ki furán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!