Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasinak,nem túl.jó az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak,nem túl.jó az illata a heréknél, az amiatt van mert fertőzése van, vagy csak azért mert nem vonz a feromonja?

Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 22:13
 1/8 StevenUp ***** válasza:
100%
Vagy mert lusta volt rendesen megmosni
2022. jún. 14. 22:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb csak nem mosta meg!
2022. jún. 14. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
A kanszag felüti a fejét ha valaki nem tisztálkodik rendesen, de alapos mosással azért egy szex idejére el lehet nyomni. De a heréknél kialakulhat időlegesen egy "illat". Miért nem lehet megenni a vadkant!?...
2022. jún. 14. 22:26
 4/8 anonim válasza:
Milyen értelemben nem jó az illat? Mert nekem is érezni ott, de szerintem kifejezetten izgató.
2022. jún. 14. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Angol tudósok szerint a higiénia igen hasznos a szex esetén is és a szappan csodákra képes.
2022. jún. 14. 22:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Szőrös is volt..hát olyan erjedt,erős szag

Lehet mas nő gerjedne rá

Én azt szeretem ha nincs semmi szag konkrétan

Lehet finnyás vagyok

2022. jún. 14. 22:48
 7/8 anonim válasza:
#6: Igazából nem tudom. Lehet, hogy sima szag, ami valakit zavar, valakit nem, de az is lehet, hogy tényleg valami probléma van, és amiatt rendellenes, kellemetlen a szag.
2022. jún. 14. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Szappan és a víz csodákra képes ahogy írták már előttem is, de ehhez kell egy alapos ember aki megfelelően használja.

Mindig dicsérik hogy milyen finomak a kezeim, pedig nem vagyok finnyás, mindent megcsinálok a kezeimmel, csak utána az első, az alapos tisztítás. Undorodom magamtól is, ha észreveszem a körmöm alatt, hogy valahol piszok van. Nőhöz nem érnék/nyúlnék soha olyan kézzel.

2022. jún. 15. 11:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!