Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért remeg a párom orgazmus után?
Figyelt kérdés
Ez normális? Minden egyes alkalommal. Állítólag mindig ilyen erősen átéli velem az orgazmust. Van hogy tíz percig is tart, rázkódik, zihál. Néha kajak ijesztő.
Másoknál is van így esetleg?
Én 26 L ő 32 F
Normális válaszokat légyszi, köszönöm
2022. jún. 14. 16:29
1/8 anonim válasza:
Nagyon felizgatod. Ez nagyon jó dolog, örülj neki. Hajrá. 😊👍
2/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Engem max. a hideg ráz ki orgazmus után, de a párom (ő is Férfi) egy jó percig rázkódik, remeg. És ugyanez a válasza:)
3/8 anonim válasza:
Ennek utána kellene nézni, mert könnyen jelezhet valamiféle neurológiai problémát
4/8 anonim válasza:
Ez azt jelenti haver hogy valamit nagyon jól csinálsz, szóval veregesd meg a vállad :)
Előfordulhat ilyen, semmilyen probléma nincs vele, mindenki máshogy, más-más intenzitással éli meg a gyönyör pillanatait.
5/8 anonim válasza:
Kezdődő parkinson kór. Idegrendszeri károsodás
6/8 anonim válasza:
5 Jól írja, itt gáz van
Persze, habi azért remeg mert annyira jó volt Xd
Gyüliben is azért remegnek, mert jön a Szentlélek xd
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2022. jún. 14. 20:02
8/8 anonim válasza:
Nem biztos, hogy parkinson kór.
A párom ADHD-s, és neki is így működik, ez is egy velejárója.
De a biztonság kedvéért néhány vizsgálat nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!