Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerettek kinyalni egy lányt?
Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 14:32
1/21 anonim válasza:
Imádok nyalni és ez nagyon sok nőt meglep
2/21 A kérdező kommentje:
Engem is.
2022. jún. 14. 14:40
5/21 anonim válasza:
Imádom ahogy elélveznek a nyalásomtól ahogy beleremeg a testük a nyögésüket... Áhh tisztára beindultam már ettől is
6/21 A kérdező kommentje:
5-ös, annyira szereted, hogy bárkit, válogatás nélkül?
2022. jún. 14. 14:56
7/21 anonim válasza:
Én amikor először voltam lánnyal nem szerettem.
Rossz íze volt és szőr is ment a számba, az elvette a kedvem jó időre.
Később szerettem volna időnként csinálni, de volt egy 2éves kapcsolatom, amiben a lány nem szerette. Semmilyen előjátékot nem akart, csak egyből kemény dugást.
Az utáni levő kapcsolatom során fedeztem fel, hogy mennyire szeretem és mennyire felizgat. A mostani párom mindig kinyalom szex előtt és után is.
8/21 A kérdező kommentje:
Nőként kérdezem (persze lehet, hogy nem tudod, hacsak a párod el nem mondta részletesen), mi a jó abban a párodnak, hogy utána? Mármint a "szex után"-t úgy érted, hogy a behatolásos aktus után, amitől feltételezem, inkább te élvezel el és ő a nagy számok törvénye alapján nemigen? Vagy a "szex után" hogy értendő? Miután ő elélvezett? Vagy ha már az a dugás jellegű szex lezajlott, nem fáradt a nyaláshoz ő vagy te magad is? Én csak a csiklóizgatástól élvezek el, és mivel tudomásom szerint a férfi ha már elélvezett, el is fárad (szexuálpszichológustól tudom, és saját tapasztalat is), ezért kell a nő örömét időben előre tenni. Szóval én ha már az örömöm megvolt, jólesik a behatolás és hadd élvezzen el a férfi is, de meglennék nélküle. Jó érzés az a ki-be járató mozdulat, de ha soha többet nem lenne az életemben, nem hiányozna annyira, mint az orgazmust elhozó csiklóizgatás. Amit persze magam is el tudok érni, de jobb, ha a szerelmem csinálja, mert ebből érze, hogy fontos vagyok neki és tenni akar az örömömért.
2022. jún. 14. 15:05
9/21 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek adni, látni ahogy élvezi azt amit én nyújtok. Alkalmi egy éjszakás nővel is simán meg teszem.
10/21 anonim válasza:
Én nagyon szeretek nyalni. A punci valami fantasztikus, imádom. A melleket is szeretem nyalogatni, szopogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!