Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A sracok tenyleg csak leszopat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sracok tenyleg csak leszopatják a hozzájuk képest kevésbé vonzó nőket? Csak azzal hajlandóak szexelni akik a "ligájuk" (vagy fölötte?)

Figyelt kérdés
Tapasztalatot, véleményt írjatok!
2022. jún. 14. 00:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
Én ronda nőnek sehova sem raknám be, a szájába sem.
2022. jún. 14. 02:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Sokan használják ezt pl megcsalásnak se tekintik mert a nő sz.pta le es nem d.gta meg a nőt

Vannak akik egyszeri kalandoknál is ezt kérik inkább hogy ne kapjanak el semmit vagy ilyesmi

Elv: A nő maga nem kell, de ha kenyezteti az elég is

2022. jún. 14. 07:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezt a hülyeséget.

Valami kell hogy legyen a csajban és akkor lesz szex. Én meg aztán főleg inkább nyalok, a szopás nem nagyon izgat.

29f

2022. jún. 14. 07:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Eleve az van, hogy nőként sem mennék bele egy egyoldalú szopatásba. Ha valakivel ilyet akarok, akkor nyilván szexet is várok, hiszen ezért megyek bele, a csak szopás nem elégít ki. Mondjuk ilyen problémám sem volt még, messze nem vagyok bombanő, csak totál átlagos, de soha senki nem akart CSAK szopást. Ha már belekezdtünk, volt minden, ami ezzel jár.
2022. jún. 14. 08:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is így csinálom.
2022. jún. 15. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!