Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan jeleznéd a tanárod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jeleznéd a tanárod felé, hogy sok mindenre hajlandó lennél, hogy meglegyen a vizsgád?

Figyelt kérdés

Egyetemről van szó természetesen, a kérdés csak elméleti.

Mondjuk szóbeli vizsgán négyszemközt vagytok az irodában, kihúzod a tételt, nem megy, hogyan jelezheted azt, hogy te itt most hajlandó lennél letérdelni az ötösért? Úgy, hogy ne lehessen bajod belőle, ha visszautasít, szóval nem teljesen egyértelműen. Hogy ki tudd magyarázni nemleges válasz esetén.

2022. jún. 13. 17:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
Nincs ilyen, hogy négyszemközt van vizsga. Mindig van másik hallgató is, pont azért hogy ne legyen visszaélés. Engem már mentett meg bukástól az, hogy volt benn más is, egyest akart adni az oktató, holott legalább egy hármas volt a feleletem, és így a másik hallgató és én is jeleztük hogy ez jogtalan és a tanszékvezetőhöz fordulunk ha meghúz megint. (az már eleve pótvizsga volt) Szóval még ha a kérdésed elméleti is, nincs ilyen szituáció a valóságban. Illetve a férfi tanárok zöme 40-50 plusz családdal meg gyerekkel, nem vagyok hülye hogy bepróbálkozzak náluk.
2022. jún. 13. 17:59
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Rákérdezel: Akkor most meghúz, vagy mi lesz? És rákacsintasz. :D
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed alapján te még nem vizsgáztál így!

Ott többen ülnek veled szemben! Teljesen kivihetetlen amit leírtál!

4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan vizsgám, ahol mindig csak egy ember volt bent a tanárral. Mondjuk itt nem feltételezett senki semmit, mivel elektronikáról volt szó, mindenhol csak fiúk.
2022. jún. 13. 18:01
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
Kicsit sok volt a Hollywood nem? Ez a filmekben történik legtöbbször. Itt ilyet tennél, a tanárok 99% kidobna az iskolából.
2022. jún. 13. 18:03
 6/26 A kérdező kommentje:

Egyetemre járok, vizsgáztam már így - úgy értem négyszemközt, nem térdenállva. Szóbeli vizsga volt, irodában, úgy mint a kérdésben leírtam. Valóban elég szabálytalannak tűnik amiatt, amit az #1 leírt, de van ilyen manapság.

De tekintsünk el attól, hogy kialakulhatna-e a négyszemközt vizsgázás szituációja.

2022. jún. 13. 18:05
 7/26 anonim ***** válasza:
91%

Te most az a kérdező vagy, aki múlt héten még depressziós 9.-esnek adta ki magát, és azt mondogatta, hogy az egyetemen a szép lányok mind természetben fizetnek? :D Kicsit sok ilyen filmet néztél.

Én sem vizsgáztam még soha kétszemélyes helyzetben, pedig volt már jó sok szóbelim. Ha pedig bárki megpróbálná ezt, szerintem az esetek túlnyomó többségében nagyon gyorsan repülne arról a vizsgáról, de talán az egyetemről is.

2022. jún. 13. 18:17
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem el akart vinni az egyik tanár “vizsgázni” az irodájába. Bent ültünk a teremben 3an, egy tanár, 1 csoporttársam épp felelt, én meg vártam a soromra. Már év közben is láttam a hapsin, hogy tetszem neki, nem tanított, csak a folyosón találkoztunk ugye, meg kellett írni beugrót a vizsgára h mehess, és azt nála írtuk, ott már egyértelmű volt számomra, hogy megfektetne.

Na aztán így vizsgáztunk, vártam h én következzek, egyszer csak benyitott, és megkérdezte a vizsgáztatót, hogy “Kolléga segíthetek? Átviszem a hölgyet!” Áh kész voltam, megfagyott a levegő, de a vizsgáztató elmosolyogta magát, és mondta h nem kell. Azóta is sajnálom, persze nem a jegy miatt mentem volna át, nagyon bejött az ember.

Na mindegy, bocs, nem válasz a kérdésedre, csak eszembe jutott ez most.

2022. jún. 13. 18:20
 9/26 A kérdező kommentje:

Nem, azt sem tudom melyik kérdésről beszélsz.

Egyik barátnőmmel holnap megyünk vizsgázni, eléggé kész vagyunk már idegileg, aztán elröhögcséltünk rajta, hogy haha most lehet élnénk a lehetőséggel amilyen a helyzetünk (poén).

Aztán fonódott tovább a téma, hogy hogy alakulhat ki ilyen szituáció (nem maga a négyszemközti vizsga, mint mondtam nálunk van ilyen), azért írtam ki a kérdést.

2022. jún. 13. 18:25
 10/26 A kérdező kommentje:
Mivel sokaknál fennakadást okozott a négyszemközti vizsga, akkor legyen mondjuk írásbeli vizsga utáni konzultáció, ami tényleg kettesben, felügyelet nélkül zajlik. És ott szeretne valaki szépíteni a jegyen.
2022. jún. 13. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!