Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt a gyk-n "hobby dominánsok" csicskát keresnek maguknak, arra szoktatok jelentkezni? Személyesen is volt már erről tapasztalat?
Figyelt kérdés
Volt már rá példa, hogy itt beírta valaki, egész hétvégére, vagy hosszú távra bent lakó csicskát keres. Volt úgy, hogy az egész családnak(?) A jelentkezők azért válogathatnak, ha csak nőket tudnak kiszolgálni? Pontosan mik az elvárások ilyenkor? Vagy ezek csak amolyan troll kérdések?2022. jún. 13. 12:51
21/28 anonim válasza:
Online csicska voltam már többször is. Férfinak, nőnek is itt a GYK-ról. Volt hogy adóztam is Úrnőmnek.
Izgalmas volt, sajnos voltak akik néha lehetetlen dolgot is kértek...
36F
22/28 A kérdező kommentje:
21. Élőben, valós személyes találkozáskor mit kértek, ami lehetetlen volt?
2023. márc. 31. 13:16
23/28 anonim válasza:
Én már végeztem házimunkát parancsra. Aztán jutalmul tisztára nyalhattam a háziasszony talpait.
25/28 anonim válasza:
Házaspárnak volt már subja csajszi?
26/28 anonim válasza:
Úgy lennék szolga, hogy pasi nem nyúl hozzám. Miért kellene egy szolgának kötelezően búzulnia is???
27/28 anonim válasza:
Lányok talpát nyalnám, Budapesten házhoz megyek :)))
28/28 anonim válasza:
Ereszjavítást nem vállalna valaki esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!