Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Popsi lyuk simizést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Popsi lyuk simizést szeretitek?

Figyelt kérdés
Szeretitek, ha szex közben finoman simogatják ott? Semmi behatolás, csak egy kis izgatás. Tetszik vagy nem?
2022. jún. 13. 00:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van aki szereti, van aki nem. Odateszed finoman az ujjad és figyeled a lány reakcióit - s máris választ kapsz a kérdésedre az adott lánynál mi a képlet. Csakis az számít, totál lényegtelen 10-ből hányan szeretik ha pont olyan a partnered aki meg nem.
2022. jún. 13. 00:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos, köszi a választ!

Csak kicsit tartok tőle, hogy mivan, ha nem jól reagál.. :D

2022. jún. 13. 00:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 akkor abbahagyod és kész. Nem ész nélkül csináljuk, hanem szépen lágyan, ha visszajelez, látod rajta nem jó akkor abbahagyod. Ha nem tudod levenni a dolgot "menet közben" akkor csinálod egy ideig, majd abbahagyod és amikor dugás után pihegtek az ágyban akkor megkérdezed tőle tetszett-e neki amikor az ánuszt simogattad. Majd elmondja mi a véleménye róla.
2022. jún. 13. 00:35
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

2-es Miért próbálkoznál, ha úgy gondolod rosszul reagál, egyáltalán miért akarod ott simogatni?

A szex a kölcsönös örömszerzésről szól, nyilván egy nőt kevésbé izgat a végbélnyílása simogatása, hiszen semmi örömöt nem okoz alap esetben. Sokkal egyszerűbb lenne, ha megkérdeznéd, hogy mennyire nyitott az anális szexre, mielőtt bepróbálkozol.

2022. jún. 13. 04:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. jún. 13. 06:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgat, de ez tényleg egyénfüggő. Nem a világ vége, ha megpróbálod, de azt mondja h “bocs de ezt ne.” Nem kell egyből összeomlani egy kis visszautasítástól, felnőtt férfi vagy gondolom…
2022. jún. 13. 07:03
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Nekem nagyon tetszene!!! IMÁDOM!!! AAAAAHHHHH!!!
2022. jún. 13. 07:12
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Abban a pillanatban lenne vége a "randinak".
2022. jún. 13. 09:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan partnerem aki csinálta. Jól esett, de többet nem csináltuk mert baromi diszkomfortos ez az egész, kellemetlenül éreztem magam tőle
2022. jún. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!