Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek olyan férfival, akivel érzelmileg, lelkileg kapcsolódtok, de külsőleg nem az esetetek?
Van egy férfi, akivel még csak ismerkedem. Nagyon kedves, jól el lehet vele beszélgetni mindenről, érdeklődő, minden klappol.. de külsőleg nem az esetem. Bizonytalan vagyok, hogy érdemes-e így ebbe az irányba terelni a dolgot, vagy maradjon friend zone?
Hasonló tapasztalat?
Nekem is a barna szem, barna haj az esetem, illetve egy bizonyos, hosszúkás arc a nőknél, DE ha belsőleg jó értékei vannak, intelligens, humoros stb, akkor könnyen átbukok a holtponton és meglátom benne a vonzó jegyeket, pl. a fülét, a karját stb és akkor már nem is olyan érdekes h milyen a fejformája vagy a szeme szine.
Viszont ha nem találkoztatok még, akkor minimum annyit érdemes megtenni, mert csak akkor fog kiderülni egyértelműen, hogy tudsz e hozzá fizikailag vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!