Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnétek olyan férfival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inike kérdése:

Lefeküdnétek olyan férfival, akivel érzelmileg, lelkileg kapcsolódtok, de külsőleg nem az esetetek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel még csak ismerkedem. Nagyon kedves, jól el lehet vele beszélgetni mindenről, érdeklődő, minden klappol.. de külsőleg nem az esetem. Bizonytalan vagyok, hogy érdemes-e így ebbe az irányba terelni a dolgot, vagy maradjon friend zone?

Hasonló tapasztalat?

2022. jún. 11. 23:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem is a barna szem, barna haj az esetem, illetve egy bizonyos, hosszúkás arc a nőknél, DE ha belsőleg jó értékei vannak, intelligens, humoros stb, akkor könnyen átbukok a holtponton és meglátom benne a vonzó jegyeket, pl. a fülét, a karját stb és akkor már nem is olyan érdekes h milyen a fejformája vagy a szeme szine.

Viszont ha nem találkoztatok még, akkor minimum annyit érdemes megtenni, mert csak akkor fog kiderülni egyértelműen, hogy tudsz e hozzá fizikailag vonzódni.

2022. jún. 12. 13:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedden lesz randink :) Kíváncsi vagyok, milyen hatást gyakorol rám.. nem azonnal feküdnék le vele, csak normálisan akarom lekommunikálni és nem szeretném hitegetni, ha mégsem menne a dolog.
2022. jún. 12. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 pont ezt akartam javasolni :) Találkozzatok élőben és akkor eldöntöd megvan-e a kémia vagy sem. Ne ígérj semmit, csak egy szimpla "kv-s találkozó" valamelyik semleges helyen és utána eldöntöd akarsz-e tőle mást is. Ez az egyébként is ami csakis élő benyomás után dönthető el - nem a neten akarnál vele ezt-azt csinálni amúgy sem hanem élőben ha klappolnak a dolgok 😅
2022. jún. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!