Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok igaz-e az elméletem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok igaz-e az elméletem, abban az esetben, ha új partneretek van, akinek nagyobb a szerszáma, mint az előző párotoknak volt?

Figyelt kérdés
Szóval vettem egy új telefont, ami nagyobb, mint a régi volt. Eleinte örültem is neki, hogy milyen szép nagy, de mostmár megszoktam, és nem is tűnik nagynak, lehetne még nagyobb is. Vajon ha lecserélném a pasim egy nagyobb farkúra, akkor azzal is úgy járnék, hogy egy idő után még nagyobbra vágynék?
2022. jún. 11. 12:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"#9 Megvan, és neked a humorérzék?"

Pont tőled hiányoljuk, miután úgy reagáltál a hozzászólására, mintha nem ment volt át az irónia és a humor, vagy nem értékelnéd.

2022. jún. 11. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
Voltam ilyen szituációban. Az egy dolog, hogy már ez a "norma", nem tűnik/érződik nagynak, valahogy természetes, hogy ekkora :D Ugyanakkor nincs is bennem hiányérzet, nem vágyom még nagyobbra, azt mondanám, hogy abszolút tökéletes így a helyzet. De én a telefonoknál is kicsit vonakodva váltottam mindig a nagyobbakra (minthogy nem lehetett soha kicsit venni, miután a régebbi elromlott), és miután megszoktam, azt tartottam a tökéletes méretnek és nem hiányzott soha a még nagyobb. Valószínűleg ha most vennék egy olyan telefont, ami kisebb, mint a jelenlegi, akkor az zavarna. Ahogy ha esetleg elválnának az útjaink a jelenlegi párommal, akkor statisztikailag igen kicsi esélyem van ugyanekkora szerszámú pasival összejönni, valószínűleg kisebb lenne az új jelöltnek, és ez szerintem zavarna, eleinte legalábbis biztosan.
2022. jún. 11. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:
63%
Volt már részem nagyon rossz szexben, de olyanban még soha, ami a méret miatt volt rossz, ezért engem ez a téma valahogy egyáltalán nem izgat, nem szoktak ilyen gondolataim lenni.
2022. jún. 11. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!