Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A borosta, szakáll az tényleg dobhat ennyit egy férfi vonzerején?
Van ez a photofeeler nevű oldal és én oda tettem ki 5 képet.
2 db-on rövidebb szakállam van (ami már nem borosta, hanem szakáll), 3 db-on pedig meg vagyok borotválkozva.
A szakállas képeknél az attractive vonalba 8.4, illetve 8.6 pontot kaptam, az egyiken 20 szavazat, a másikon 120 szavazat alapján…
A szakálltalan képeimnél viszont mindenhol az attractive 4-5 pont között áll.
Vajon tényleg számíthat ennyit a szakáll, vagy valószínűleg azok csak simán jobb képek ahol szakállam van?
#1.
Az az igazság, hogy nem is kifejezetten erős és/vagy sűrű az arcszőrzetem, ezért meg is lepődtem.
Én nagyon undorodom a szakálltól. Mióta egyik szaktársam hambit evett előttem és minden csurgott rá. Szabályosan rosszúl lettem.
Azóta rá se nézek szakállas pasikra. A borostát csak azért nem szeretem mert élvezhetetlen az orál vele. Marhára szúr és fáj.
Persze mindenkinek más jön be.
Gyűlölöm a szakállas pasikat
A borosta oké
De a szakáll 🤮
Hajra szakallas ferfiaak! :) (de legyen apolt)
Szerintem nagyon nagyon sokat dob es jobban nez ki egy ferfi arcszorzettel (persze kivetelek azert lehetnek).
Nekem nem tetszik se a szakáll se a bajusz. Aki ismer tudja miért.
Megértem az 5-öst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!