Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Melyik pasit választanátok, ha lenne lehetőség választani?
Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 14:50
A kérdező szavazást indított:
Aki 1 nővel feküdt le eddig
Aki 5-10 nővel feküdt le eddig
Aki 10 feletti számú nővel
Aki eggyel sem, vagyis szűz
26 szavazat
1/17 anonim válasza:
Itt úgyis incelek szavaznak csak, mégpedig az utolsó lehetőségre.
2/17 anonim válasza:
A jó szexhez kell némi tapasztalat.
3/17 anonim válasza:
Itt nem fogsz őszinte választ kapni...
4/17 anonim válasza:
Én a 2-4 nővel feküdt le opciót választom....🤔
5/17 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy mennyi nőt dugott már meg. Ami lényeges: ne legyen nemi betegsége, és legyen az esetem.
6/17 anonim válasza:
Engem nem zavar ha szűz, sőt.
A hosszabb kapcsolataimban mindig én voltam a "tanító fél".
A mostani párom is az volt és sokkal odaadóbb mint sok másik férfi. :)
7/17 anonim válasza:
Ezek nagyon kicsi számok.
Ahhoz, hogy egy férfi viszonylag kiéltnek számítson, ne csalja meg a párját még szinte gondolatban sem, ahhoz bizony előélet kell.
Egy férfi akkor igazán férfi, akkor van igazán "betelve a pohár, " ha kb 60-70 nővel volt kapcsolata.
Ez alatt a férfi még sajnos kíváncsinak számít, olyan mint a méhecske.
Minden virágra rászáll.
8/17 anonim válasza:
7. Nem hiszel benne, hogy emberek is képesek leélni egy egész életet megcsalás nélkül?
9/17 anonim válasza:
8.
Lehet, hogy képesek, de igen igen nagy önmegtartóztatás kell hozzá.
Főleg akkor, ha még alkalom is kínálkozik.
7#
10/17 anonim válasza:
9. Nem tudom, én nem érzem azt, hogyha egy pasi nyomul, akkor el kellene mennem vele. Nem tudok másra úgy nézni mint a páromra. Rá nem hasonlít senki és nem tudja más pótolni sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!