Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfin éles körmök. Vannak tippjeitek?
Nekem nem tudom miért, de elég éles körmeim vannak, vékony, hosszú ujjak, ehhez erős köröm és ujjam begye is éles. Próbáltam nagyon levágni, amennyire csak bírom, és utána lereszelni amennyire csak lehetett, de még így is sokszor megsértettem páromat odabent, pedig nagyon vigyáztam. Eddig nem volt annyira nagy baj, ujjazás helyett játékokat használtunk és minden jó volt, viszont egy jó éjszakán kiderült, hogy párom képes spriccelni (squirt) és most megbeszéltük, hogy gyakorolunk, de leírás szerint a legjobb eredmény ujjakkal van. Alternatív a kesztyű, de az olyan... beh...
Valakinek volt hasonló tapasztalat a körmével? Amikor nagyon levágtam akkor jóformán fogni nem tudtam rendesen, de még akkor is tudott fájdalmat okozni.
Hát jobb otlet mint a frissen valo nyírás nincs. Ha tudod, hogy aznap este lesz squirtre valo gyakorlás, akkor aznak delelott nyírd totál rovidre. Utána reszeld le. Este épp változik annyit, hogy nem fogja már sérteni, és nem marad rajta él, hanem szépen kikerekedik. Vagy elotte levo nap este.
Más nekem se jut at eszembe.
2: annak ellenére, hogy összekoszol mindent egy nő a squirtnél, mivel eddig neki csak egy éjszaka alatt jött össze, addig nem is tudta, hogy képes rá, ezért szeretné még átélni és elmondása szerint NAGYON jó érzés volt, sokkal jobb mint a sima orgazmus.
Én pasiként úgy tudom elképzelni, hogy milyen az amikor jóformán semmi nem jön ki a farkamból, de elsülök, és milyen az, amikor több napi adag spriccelve távozik. Az is ég és föld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!