Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknél miért alakult ki az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél miért alakult ki az a mentalitás,h csak haszonállatnak tartja a férfit?

Figyelt kérdés

Vagy vmi hasonló. Vannak olyan nők akik nem foglalkoznak a párjuk kielégitésével, csak az a lényeg,h neki meglegyen az anyagi háttér meg státuszszimbolúm.

Miért?

2022. jún. 9. 08:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
65%

Leírom, hogy az előző párkapcsolatomban hogyan működtek a dolgok ahhoz képest, amit te itt általánosítva leírtál:

"Az elején eljátsszátok a .... Aztán jön a fejfájás, fáradt vagyok , ugye.

Nem jött a fejfájás és egyebek, mivel jó volt vele a szex, és rendben volt a kapcsolatunk. Szerintem ez leginkább azoknál jön, akinek vagy nem érdekli a párját, hogy a nőnek is van-e orgazmusa, vagy már lelkileg, érzelmileg távolodtak egymástól annyira, hogy a nő nem kívánja az intimitásnak semmilyen formáját, a férfi érintését sem.

"Mikor becuccoltok a pasihoz."

Ő költözött az én lakásomba albérletből.

"De a pasi más nőre se nézhet, mert pokolian féltékenyek vagyunk."

Se én nem voltam féltékeny, se ő rám, megbíztunk egymásban.

"Aztán szarrá alázzátok a férfit de azért jó kondiban tartsa magát hátha egyszer visszatér a vágy akkor lehessen szerencsétlen marhát használni."

Semennyire nem aláztam.

A kondijáról annyit, hogy amikor megismerkedtünk, mackós testalkat volt (nem a hájas mackós, hanem aki egy kifejezetten férfias izomzatra felszedett túlsúllyal, ami a szememben nem volt még vészes kategória.)

Erre a kapcsolatunk 12 éve alatt lassan, fokozatosan még további 25-30 kg-ot felszedett, ami már nem a mackós testalkat volt, hanem nagyon komoly túlsúly. Soha nem kritizáltam, bántottam érte, próbáltam rávenni több testmozgásra, de stresszevő volt, részben így vezette le a munkahelyi stresszt, plusz szeretett főzni és jó is tudott.

Én ezalatt a 12 év alatt csak 3 kg-ot szedtem fel annak ellenére, hogy többet szerettem volna hízni 9 év versenysport után, plusz hastáncolni kezdtem, amitől még jobb alakom lett.

Szóval nálunk így nézett ki a gyakorlatban, a valóságban, amit te tudni vélsz a párkapcsolati dinamikáról.

2022. jún. 9. 15:53
 22/22 anonim ***** válasza:
#21 Nagyon szerencsések vagytok! Ilyen is van elhiszem. Sajnos tudod a rossz tapasztalat nagyon bizalmatlanná teszi az embert. El sem hiszed mennyi férfi szenved szexmentes házasságban és persze vannak nők is csak jóval kevesebben. Csak tudod jön a nőknél az a bizonyos változókor és lehetsz te a Casanova is ha elmúlik a vágy akkor cseszheted az egészet. Szeretetben és megbecsülésben élünk de negyvenes korban úgy mint a nyugdíjasok. Elhagyhatnám technikailag nagyon könnyen a párom fiatalabbért mert nincs szex de őszintén milyen ember lennék akkor? Sokat gondolkodtam. Becsület vagy élvezetek? Ezek közül én a becsületet választottam.
2022. jún. 9. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!