Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél miért alakult ki az a mentalitás,h csak haszonállatnak tartja a férfit?
Vagy vmi hasonló. Vannak olyan nők akik nem foglalkoznak a párjuk kielégitésével, csak az a lényeg,h neki meglegyen az anyagi háttér meg státuszszimbolúm.
Miért?
Leírom, hogy az előző párkapcsolatomban hogyan működtek a dolgok ahhoz képest, amit te itt általánosítva leírtál:
"Az elején eljátsszátok a .... Aztán jön a fejfájás, fáradt vagyok , ugye.
Nem jött a fejfájás és egyebek, mivel jó volt vele a szex, és rendben volt a kapcsolatunk. Szerintem ez leginkább azoknál jön, akinek vagy nem érdekli a párját, hogy a nőnek is van-e orgazmusa, vagy már lelkileg, érzelmileg távolodtak egymástól annyira, hogy a nő nem kívánja az intimitásnak semmilyen formáját, a férfi érintését sem.
"Mikor becuccoltok a pasihoz."
Ő költözött az én lakásomba albérletből.
"De a pasi más nőre se nézhet, mert pokolian féltékenyek vagyunk."
Se én nem voltam féltékeny, se ő rám, megbíztunk egymásban.
"Aztán szarrá alázzátok a férfit de azért jó kondiban tartsa magát hátha egyszer visszatér a vágy akkor lehessen szerencsétlen marhát használni."
Semennyire nem aláztam.
A kondijáról annyit, hogy amikor megismerkedtünk, mackós testalkat volt (nem a hájas mackós, hanem aki egy kifejezetten férfias izomzatra felszedett túlsúllyal, ami a szememben nem volt még vészes kategória.)
Erre a kapcsolatunk 12 éve alatt lassan, fokozatosan még további 25-30 kg-ot felszedett, ami már nem a mackós testalkat volt, hanem nagyon komoly túlsúly. Soha nem kritizáltam, bántottam érte, próbáltam rávenni több testmozgásra, de stresszevő volt, részben így vezette le a munkahelyi stresszt, plusz szeretett főzni és jó is tudott.
Én ezalatt a 12 év alatt csak 3 kg-ot szedtem fel annak ellenére, hogy többet szerettem volna hízni 9 év versenysport után, plusz hastáncolni kezdtem, amitől még jobb alakom lett.
Szóval nálunk így nézett ki a gyakorlatban, a valóságban, amit te tudni vélsz a párkapcsolati dinamikáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!