Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak hogy jó legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy jó legyen neki?

Figyelt kérdés
A barátom volt már más lányokkal, én viszont még nem voltam senkivel. Próbáltam őt jól kielégíteni csókok, simogatás, kézzel, szájjal, izgató volt csinálni, de én kértem hogy ne viszonozza, elment volna a kedve az egésztől. Én egyedül sem tudom élvezni, hát így még feszengtem is egy kicsit hogy jó legyen. Mondtam neki hogy tegye be, ha élvezi, az nekem is élvezet. Erre mondta hogy nem, így nem. Megkérdeztem mi a baj, mit szúrtam el, erre ingerülten közölte hogy így neki nem megy, nem jó ha a másik nem élvezi, legalább próbáljuk meg úgy hogy én is élvezzem. Pedig tényleg mondtam neki hogy én egyedül sem tudok élvezni sajnos, nagyon is izgat a dolog, és vágyom rá, de nem megy. Nem akarok önző lenni, és hogy sok dolga legyen velem, félek hogy nagyon rossz leszek, ez eddig biztonságos volt, nem akart teljesen felizgatni, és minden ilyesmi. Mit csináljak hogy jó legyen neki? Tudok valamit csinálni hogy azt érezze élvezem?

2022. jún. 8. 19:04
 1/5 nemaRendőrség ***** válasza:
Enged neki hogy kényeztessen...
2022. jún. 8. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy egyedül sem tudsz élvezni? Elélvezni nem tudsz, vagy egyszerűen nem érzel semmit maszturbálás közben?
2022. jún. 8. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jó út, mert teljesítmény kényszerhez vezet! Az, hogy egyedül még nem volt orgazmusod, nem jelent semmit! Nekem is a párommal lett életemben először. Próbáljátok meg, hogy ő kényeztet téged, kézzel, szájjal, vagy akár vibrátorral is, és hagyja, hogy a magad ütemében add át magad az örömnek. Ne legyen ez elvárás!
2022. jún. 8. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kellemetlen érzés masztizni, de nincs benne semmi konkrét élvezetem. Ha barátom hosszan megcsókol és a nyakam/hátam simogatja az sokkal kellemesebb érzés (remélem így érthető😅)
2022. jún. 8. 21:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez eddig oké, de orálozott már neked? Attól, hogy magadnak nem jó, még lehet jó érzés ha ő csinálja. A legfontosabb meg az, hogy ne agyalj közben, csak lazulj el és élvezd.
2022. jún. 8. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!