Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép Nők, milyen ingatlannal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép Nők, milyen ingatlannal, autóval illik rendelkeznie egy pasinak?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
30 milliós ház? Hol? Még egy Havanna lakótelepi szoba-konyhás is többe kerül. :)
2022. jún. 9. 10:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha kinyitnád a szemed akkor rájönnél, hogy a 30-al még sokat is mondtam
2022. jún. 9. 10:36
 13/20 anonim ***** válasza:
11. Így igaz, 35 felett vannak már ott is a házak, de ha vidékre gondolt, az lehet Pest megyében reális is, egy kisebb ház, kisebb kerttel. :)
2022. jún. 9. 10:38
 14/20 anonim ***** válasza:
Vidéken 1.5 millióért is veszel. Pesten 13 millióért is van.
2022. jún. 9. 11:20
 15/20 anonim ***** válasza:

14. Vidéken olyan helyen láttam ilyet, ahol nincs munka.

Rendezettebb faluban 10 felett, Pesten meg 13ért nem láttam még olyat, ami nem vizesedik, esetleg nem repedezik a fal. :( (Statikai problémák.)

2022. jún. 9. 11:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Képek alapján elég sok 13 milliós van fent neten ami jóállapotú, se repedés ,se vizesedés. De nyilván nem láttam élőben
2022. jún. 9. 11:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Tárna utcában felújított kerül 12 millióba, csak oda senki nem akar költözni
2022. jún. 9. 11:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Tárna utca elég véleményes hely. Volt iparterület. 100 éve épült munkáslakások ugyanaz a típus mint a Hős utcai. Nem egy szívderítő látvány. Régen Zuglóból arra felé bicikliztem át a Maglódi út irányába. Gázos dolgokat nem tapasztaltam de pl. még egy közért sincs a környéken. Viszont előnye, hogy az Örs közel van. :) Viszont ha nő lennék akkor csak egy önvédelmi tanfolyam után költöznék oda.
2022. jún. 9. 11:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Én a Blaha lujza téren lakom, de abszolút semmi... Cigányok kiabálnak néha vagy pár percig bömböltetik a zenét, csövesek mindenhol oda szarnak hugyoznak... Ez semmi.

Ahol én laktam kisvárosban megvertek, leköptek, majdnem megerőszakoltak, anyámat meg is erőszakolták. Kulcslyukat beragasztották, méretes kakát hagytak az ajtó előtt, betörtek többször. Érted egy kisvárosban. Akkor mi lehet falun???? És még az ilyen pesti szegletekre mondják milyen veszélyesek

2022. jún. 9. 12:30
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Jézus Mária. Ez nagyon durva. Ennyit a békés kisvárosokról.
2022. jún. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!