Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiket támogatnak, milyen számodra az ideális összegben?
Félnek elmondani, de van pár aki bevállalná pénzért az már látszik :)
Innen csak a tarifa a kérdés...
Most már engem is érdekelne a válasz :D
Olvastunk már 30k/alkalom és ilyesmi.
Mondjuk ha nem csak szex re koncentrálunk, ha mondjuk úgy van mint barátnő. Elmentek kirándulni, színház, mozi, esetenként szex kinek mikor van kedve. Bár kérdés a hölgynek ilyenkor van -e kedve. stb.
Pár éve (kb3) bepróbálkoztam egy hölgynél, és nem pénzesként majd közölte hogy havi 300k vagy felejtsem el. Akkor így meglepődtem, mert nem ilyet kerestem egyáltalán, de bele tenyereltem. Hirtelen nem tartottam magam számára etikusnak. Meg úgy felmerült bennem ha undorodik tőlem mert zavarja az ádám csutkám formája akkor ez majd látszik rajta ha együtt vagyunk és szabadulni akar mint egy gyors pillangó, az meg nagyon hogy mondjam illúzió romboló. Nekem.
Persze látjuk vén troty milliárdosok mellett a 20 éves bomba csajokat akik örök szerelemről beszélnek...
Bőven 7 számjegyű a jövedelmem (nem vagyok egy lölő se multimiliárdos), de nekem 7 számjegyet nem érne meg. Persze ez én vagyok.
31. Az okos nőket nem a pénzed fogja érdekelni, hiába támogatnád a leendő hölgyet. Vannak olyanok, akiknek a vagyon másodlagos vagy harmadlagos. :)
Ha valakinek szimpatikus vagy, úgy, hogy nem tudja mennyi a bevételed, mindenhogyan kedvelni fog, pénz nélkül is.
32: Ez soha nem is volt kérdés.
Megnősülni nem szeretnék. Szex mentes egymás mellett lét az nem nekem való.
Tartós kapcsolatban a nők idővel elkezdik kivezetni mondván most már nem kell az.
Nekem pedig kell.
33. Ha ilyen egy nő, az bolond:D
Nekem évek alatt nem változott az a napi 2, vagy 3-4. Vannak nők, akiknek nem változik a libidójuk. :)
34: Többségnek nincs libidójuk és még csökken is. Házas haverjaim mind erről panaszkodnak kivétel nélkül, Már van akinél szex sincs. Helyesek a kölykök, meg turbékol a csaja ha ott vagyok jajj de szeretik egymást. De szex az már nincs. Biztos van olyan nő akinek ez fontos de elenyésző kisebbség... :o/
Nem találkoztam ilyennel.
Napi 2 az szuper, de 2 naponta van az sem probléma. De heti 1 alatt már nem vagyok önmagam. Utolsó barátnőmmel akkor lett vége mikor közölte hogy havi 2 neki elég, ja és ne oldjam meg magamnak se mert undorító, pedig már a korom sötétben szex is elkezdte kiverni a biztosítékot. Eleinte még piros betűs ünnepen is volt szex gond nélkül. Meg minek nézem csorgó nyállal a csajokat... stb stb. Aranyos, kedves de szex nélkül én nem működöm el sajnos. Közel 2 év után...
Legalább addig jó egy pénzes tartós kapcsolat ameddig nem lesz fix. Nem akarok én kitolni senkivel, meg nem bábú, csak hát fene se akar folyton fizetős lányokhoz járni, mert unottak sajnos, de ez szakmai ártalom, meg összeszedek valamit. A húzzak a francba ha végeztük meg nem én vagyok.
Ugyan úgy mehetünk nyaralni, kirándulni, szórakozni... stb.
Csak foglalkoztat a gondolat...
35, sajnálom, akkor az a lány eléggé prűd lehetett, vagy hogy is fogalmazzak?
Milyen gondolat foglalkoztat? Ez?
Én úgy vagyok vele, hogy a kapcsolat (szerintem, mint felnőtt nő) 50-50%, érzelem és vonzalom.
A vonzalom alatt azt értem, hogy én egésznap csodálattal nézem a párom és többször is szívesen szeretkezem vele. A kivétel csak az, ha sikerül kisebesítenie engem, de az ritka. Persze itt ez méret függő is.
Tényleg sosem értettem az ilyen nőket. A férfiakhoz a hasukon és a péniszükön vezet az út, ez olyan egyszerű mint az 1x1. Persze, nem azt mondom hogy nem fontosak az érzelmek. De, nagyon is. De ha férfi ember éhes marad, miért ne menne máshoz? Na itt a pont. :)
36: Sok mindent kibírok de a szex hiányt az nem.
Nincs idő folyton szex re de na. Ha heti egy se fér bele akkor ki vagyok.
Nem az első barátnőm, mindenki így kezdte hogy kivezetik előbb utóbb, eleinte nyilván sok van. Aztán beáll egy egészséges szintre kb.
Aztán mindig mindenki elkezdte kivezetni szépen lassan. Volt aki fél év után volt aki tovább bírta. Leghosszabb 5 év volt, de ott már ha havi egy volt akkor sokat mondok. Végén állandósulnak a veszekedések, csaj szex hiányos lesz, házi sárkány efektus. Még sem kötözhettem ki hogy meg... Belefáradtam mindig a balhézásba. Szex után sose volt veszekedés. Rühellem a farkas pózt, mikor már könyörögnöm kell, megalázkodni. Ha nem akar menjen el semmi nem kötelező.
Majd szólok ha olyat találtam mint te :)
Vonzalom alap természetesen. Hiába szép a feneke ha nem szimpatikus. Elmormolok egy imát a szex istenéhez és tovább lépek. Eü problémák nyilván odafigyelősek. Ezzel semmi gond nincsen.
Igen az a gondolat hogy olyan nőt keresek aki szex "barát" pénzért ha máshogy nem találok olyat akinek ez fontos.
Már nem vagyok 20 -as, piacon sem kapkodnak úgy utánam.
Online kapcsolat keretében támogattam már fiatal lányokat, cserébe domináim voltak és parancsoltak nekem. Mondjuk úgy adóztam nekik, cipőket vettem, ruhákat ilyesmik.
35F
300 ezer
Több helyről
Olykor több is, de ennyi biztosan
Én is élvezem, van mellette munkám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!