Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak volt fiatok hazahozta csaját anyira bekankóztatok csajra beszáltatok harmadiknak?
Én 17 voltam, akkor apám 35 és nagyon fiatalos, kiköpött másom csak sármosabb, őszülős változatban. Elváltak, anyámmal éltem. Az egyik barátnőm elment hozzá azzal az indokkal, azt hitte nála vagyok és úgy tudja, ide fogok jönni. A csaj pontosan tudta, nem megyek oda, csak apám társaságára vágyott. Viszkizett vele, és lefeküdtek.
Ez ezelőtt 30 éve volt, nem volt mobil még vezetékes telefonunk sem... végülis a csaj mondta el pár éve, apám temetése után a toron félrészegen.
Hamarabb fogok én két csajjal hazaállítani, hogy fiam, hoztam neked is játszótársat, mint hogy az övét kívánjam meg!
De az önzetlenség szép erény!
Legyen az apától, vagy fiútól! :)
Nem ismered, de lelotyózod rögtön!
Miért lenne baj, ha megkívánja a pasija apját?
Letesztelte, hogy milyen lesz a fia 30-év múlva!
Ha általában lelotyózod a nőket az sem szép dolog,(téged minősít) de valakire konkrétan, becsületsértés.
Szerencsére itt névtelen a "valaki"!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!