Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha a feleségem szülése közben nekem feláll ott lent, és kívánom őt?
Mondjuk azt nekem is mondta a férjem a vajúdás alatt, hogy a hanghatás eléggé hasonlít az orgazmusomhoz, de azért messze nem azt éreztem, hiába nyögtem ugyanúgy :D De lehetséges, hogy ő ezt így összekötötte, és akár fel is izgult tőle. Hála az égnek nem nézte premier plánban, ahogy vérrel-kakával vegyesen kinyomom magamból az 52 centis fejkörfogatú gyereket, de ha nézte volna, szerintem arra nincs ember, aki tényleg felizgulna. A gondolatot végül is el tudom valahogy képzelni, hogy vonzónak tartsa valaki, hiszen az élet csodája meg blablabla, nagy dolog, de a szülés tulajdonképpen elég undorító testi folyamat, sok-sok testnedvvel, még több fájdalommal, és elég brutális fizikai változásokkal, amik vizuálisan a legkevésbé sem nevezhetőek kellemesnek.
Amúgy én sem sértődnék meg, ha a férjem bevallaná így utólag, hogy felizgult a helyzettől, de azért elég nagyot néznék. Én ott szenvedek szerencsétlenül, átértékelve életem döntéseit, ő meg éppen fel van izgulva :D Hát köszi a támogatást, na. Ha ott helyben jött volna ezzel, akkor fogalmam sincs, hogy reagáltam volna. Valószínűleg nem túl jól.
#2 voltam.
12-es: a kérdés csak hipotetikus, nincs feleségem, se barátnőm se, csak elképzeltem a dolgot, mert alapvetően engem felizgat a szülés látványa, illetve az azokkal járó hanghatások.
Köszönökm mindenkinek a válaszát.
Elképesztő néha az emberi elme működését megfigyelni. Adott egy szülés, ami egyfelől vér, fájdalom, másfelől nézve viszont a nőiség kiteljesedése, egy új élet születése, ééés, ha nagyon prolin nézzük, végülis egy meztelen nyöszörgő nő is ott van.
Valaki azt mondja, hogy VALAMIT izgatónak talál ebből a csomagból, erre az egyik ember azt hiszi, hogy az újszülöttre gerjed, a másik meg azt, hogy a fájdalmakra. Nem lehet, hogy a másik felére?
Nekem ugyan nem állt fel szülés közben vagy ilyesmi, de nekem is izgató emlék. Nem tudom pontosan megmagyarázni én sem, de marhára nem az újszülöttet, és nem is a vérző puncit találtam izgatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!