Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fleshlight használata közben mitől csúszik vissza a bőr a péniszemre?
Figyelt kérdés
Használat közben ha külön nem fogom a fitymám visszacsúszik, így egy kézzel használhatatlanná válik. Velem van a baj vagy a fleshlighttal?2022. jún. 6. 23:31
21/22 anonim válasza:
#16-os. Ha a punci érzése 10-es, akkor egy jobb fajta fleshligt szintén 10-es! Tapasztalatból mondom. Van barátnő, úgyhogy a punci sem hiábyzik az életből, de a fleshlight valami fantasztikus annak, aki kapcsolatban is szeret és szokott maszturbálni. Én hetente egyszer használom, mert rendszeresen van egy külön esténk, amit vidéken kell töltenem. Ilyenkor 3-szor megcsinálom az 5 flesh-ből valamelyiket és fantasztikus orgazmust lehet átélni, mert hihetetlenül szűk végig és teljesen te irányítod. Most akarok venni egy automata mozgatót is, ami universal launch névre hallgat és elég húzós ára van, de eddig egyetlen fleshlightra költött forint kiadását sem bántam meg.
22/22 anonim válasza:
#21 Teljesen egyetértek, jó azt nagyon használni. Én sem bántam meg, hogy megvettem a Fleshlightokat😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!