Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondjak azt a nok ha flort helyzetben kerulnenek hogy "van pasim"? Miert hasznaljak ezt ?
Figyelt kérdés
Nem dicsekveskepp de nem egy novel szexeltem mar ugy hogy volt pasija.2022. jún. 6. 20:51
11/19 anonim válasza:
10.
Fentebb is le lettem pontozva, de az igazság még mindig az, hogy ezek a nők nem tudják mi az hogy becsület, önbecsülés. Másokba rúgnak bele és sokszor érdekek miatt mennék bele egy kapcsolatba, vagy hogy kihasználják a másikat. :)
12/19 anonim válasza:
#10 Mi van akkor ,ha valóban van pasija. A flört helyzet az egy tág fogalom. Ha csak te flörtölsz vele de ő nem akarja és ezt mondja az egy normális reakció. De személy szerint még nem találkoztam olyannal aki akart ismerkedni meg flörtölt is de random bemondja ezt aztán folytatja. Nekem ez olyan Fantasy kategória
13/19 anonim válasza:
Igen, ez is igaz.
Érdekes helyzet lenne. 🧐
14/19 anonim válasza:
Vagy mert nem josz be a nonek ;)
15/19 anonim válasza:
14.
Ez szubjektív, mindenkinek más az ideál. Nem tudhatod hogy melyik nőnek milyen.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a gond hogy nem jovok be es azzal sincs gond hogy pasija van de szamomra hulyen hangzik azzal haritani mert "van pasim"
2022. jún. 7. 08:18
17/19 anonim válasza:
Tehat szerinted bejossz neki, szerinted mindegy hogy van pasija vagy nem, de miert mondja azt... A pszichiatered szabin van ?
18/19 anonim válasza:
Hülyén hangzik? Hát, pedig a hiba te készülékedben van. Szokj hozzá, mert másokat rohadtul nem érdekel, hogy neked mi hangzik hülyén.
19/19 anonim válasza:
Kérdező, ez eléggé gáz.
Miért kell mások kapcsolatába belerondítani? Legalább neked legyen eszed, ne legyél ilyen..
Nem mindegy hogy van-e valakije vagy nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!