Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha nem lenne vaginánk nem is foglalkoznátok velünk?
Figyelt kérdés
20L2022. jún. 5. 23:20
1/17 anonim válasza:
Kérlek, ne légy kishitű. Popsitok és szátok is van. :D
2/17 anonim válasza:
Másról nem tudok nyilatkozni. Ha szerelmes vagyok, akkor is kitartanék mellette, ha nem lenne vaginája.
4/17 anonim válasza:
Szerintem, ha nem lenne vaginátok már ez a kérdés sem íródott volna ki, mert kihaltunk volna.
Egyébként én eddig azt hittem, hogy a nőkben rengeteg értékelhető dolog is lehet és nem csak egy nagy punciból álnak. 😶
5/17 anonim válasza:
Egyébként ti lányok foglalkoznátok pénisz nélküli vagy szánalmasan kisfarkú férfiakkal?
6/17 anonim válasza:
És akkor hogyan működik a biológia? Az egész baxakodásnak a fajfenntartás a lényege. Van bina.
7/17 anonim válasza:
Gondold végig, mi mást nyújtasz még.
Mi nem tudhatjuk helyetted.
8/17 anonim válasza:
"Ha nem lenne vaginánk nem is foglalkoznátok velünk?"
Mert talán nem a nemi szervek a fő, ami megkülönbözteti a nőt a férfitól?
9/17 anonim válasza:
de igen, ha szép hosszú a hajad, és jó az illatod és kedves vagy.
10/17 anonim válasza:
Ha nagyanyámnak phasza lenne, ő volna a nagyapám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!