Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják onlyfanses nőkre, hogy ribik?
Figyelt kérdés
Legtöbben a párjukkal csinálják vagy soloban. Ettől senki se lesz ribi. Érthető, hogy sok nő csinálja hiszen könnyű pénz. Nincs ebben semmi rossz. Csak az álszent embereket botránkoztatja meg. Mielőtt privikkel bombáznátok, srác vagyok. Én elfogadó vagyok mindenkivel. Az a baj, hogy még ebben a modern világban is megbélyegzik a nőket, és meg akarják nekik mondani, hogy éljenek. Semmi rosszat nem tesznek pedig. Ha lenne barátnőm én is csinálnám vele az onlyfanst. Nem vagyok féltékeny típus, meg úgy vagyok vele, hogy nem szabad gátolni a nőket semmiben. Aki meg akarja a másikat csalni az úgyis megteszi függetlenül attól, hogy sakkban tartja a barátja vagy nem. Hiszek benne, hogy kedvességgel jó bánásmóddal többet lehet elérni egy nőnél és hűséges marad.2022. jún. 4. 10:22
1/13 anonim válasza:
aki testét árulja, mi más lenne?
2/13 anonim válasza:
Végülis a testét bocsájtja áruba. Emiatt számít ez is prostitúciónak valamilyen szinten. Ha a párjával csinálja, akkor mindketten prostituáltak egy bizonyos fokig. Nekem nincs ezzel bajom, nem itélkezem, csak kimondom, hogy mi ez a tevékenység szerintem.
Nekem nincs bajom ezzel
Viszont azt már nem szeretném, hogy anyukám, vagy az unokahúgom, esetleg a feleségem megjelenjen ezen a platformon.
5/13 anonim válasza:
Uhh azért az komoly hogy valakinek ezt külön meg kell kérdeznie mert magától nem jön rá...
6/13 A kérdező kommentje:
Számomra ez nem az, de mind 1.
2022. jún. 4. 12:06
7/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más az ingerküszöbe.
2022. jún. 4. 12:09
8/13 anonim válasza:
Nem inger kérdése.
Ha 5 ft-ot kér a prosti, akkor is pénzért árulja a testét.
Méghozzá a nemi szerveit.
(Merthogy a bányász is pénzért árulja a testét, de ő az izomerejét.)
9/13 A kérdező kommentje:
De azt megdugják mindenféle jött-ment ember, az onlyfans modellt meg nem biztos, vagy a párja csinálja, vagy állandó dugipajti.
2022. jún. 4. 15:26
10/13 A kérdező kommentje:
Szóval azért sok különbség van.
2022. jún. 4. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!