Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan es hol a legkonnyebb ismerkedni nokkel szexre ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 09:05
1/9 anonim válasza:
Itt, akár szexpartnerkeresőn.
Engem mindig megtalálnak. L
2/9 anonim válasza:
találtam itt, és most is keresek
F/45
3/9 anonim válasza:
#2 Itt, ez nagyon meglepett? Ez hogyan sikerült? Nekem egyszer írt egy "szexéhes nő" de kiderült, hogy fizetni kell a jóért.
4/9 anonim válasza:
kettes vagyok: elkezdtem egy kérdés vagy válasz mentén beszélgetni vele, s egyre többet csevegtünk, szóba került a szex is, majd hogy kinek mi a vágya, majd találkoztunk, s szex volt.
volt, akinek a kérdése arról szólt, hogy milyen kevés a szex a házasságában
volt, aki csak arról írt, hogy szívesen venne ezt vagy azt
Emberi csevegésnek indult.
Így.
5/9 anonim válasza:
#4 Értem, köszönöm a választ. Pozitív példa. :)
6/9 anonim válasza:
Ahogy eddig is írták. Bárhol ahol megfordulsz ha képes vagy normális kommunikációra.
33f Debrecen
7/9 anonim válasza:
#6 Szép világ lenne ha ennyire egyszerű lenne. Tartós kapcsolatra igaz az állításod szexkapcsolatra már kevésbé vagy bőven átlag feletti pasinak kell lenni jó kommunikációval de még így is meg kell melózni érte.
8/9 anonim válasza:
Itt is tudsz, csak türelmesnek és aktívnak kell lenni.
27N
9/9 anonim válasza:
Munkahelyen, utazás közben. Remélem, itt is. F 43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!