Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt hallgatom, hogy a szomszéd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hallgatom, hogy a szomszéd csaj hangosan nyog én meg irigykedek. Lesz még velem ilyen valaha?

Figyelt kérdés

Az én barátommal sajna nagyon nem megy a szex, szerintem egyre komolyabb merevedési zavarai vannak. Volt olyan közületek, akinek sikerült ez kezelni?

26 koruliek vagyunk

2022. jún. 2. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
Ha egyedül vagy otthon, hívd át a szomszéd pasit és akkor veled is lesz olyan!
2022. jún. 2. 23:45
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezért sem kellene veled egykorúval kezdened(=szenvedned!)
2022. jún. 2. 23:48
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha sokat maszturbálok. Lehet, hogy titokban maszturbál és amiatt "elfárad" a pénisze, mire veled kéne szexelnie.
2022. jún. 3. 00:01
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Mióta tart ez? Egészségügyi vagy pszichés háttere lehet inkább szerinted az esetében?
2022. jún. 3. 00:12
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Amikor a szomszéd csaj hangosan nyög, én is irigykedek.
2022. jún. 3. 05:09
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Akár én is lehetnék az a bizonyos szomszédod, aki hangossá teszi a nőkét.

Ne féltékenykedj, hanem vidd orvoshoz a pasidat. Lehet szervi baja van, vagy lelki. Ha megy orvoshoz, akkor lehet kezelni talán.

2022. jún. 3. 06:25
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha nem is akar tenni ellene akkor megette a fene...
2022. jún. 3. 06:50
 18/18 BohócKolbász ***** válasza:
61%

-Életmódbeli problémák: stressz, mozgáshiány, fáradtság, nem megfelelő táplálkozás, alkoholfogyasztás

-Lelki okok: családon belüli tragédia, munkahelyi problémák, megváltozott szexuális igények a partner felé (már nem jössz be neki), bűntudat (esetleg megcsalhatott)

-Pszichológiai okok: megfelelési kényszer (kevesebbszer igényli mint te), komplexusok (stresszel a farokmérete vagy a sorozatos kudarcai miatt és belekerült egy ördögi körbe)

-Párkapcsolati okok: kiszeretett belőled

Hirtelen ezek jutottak eszembe. Mindegyiket közösen elemezzétek ki és amennyiben igaz úgy változtassatok rajta. :)

2022. jún. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!