Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan hogy tinédzsér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy tinédzsér korodban egy 40 plusszos nő bepróbálkozott nálad?

Figyelt kérdés

Pl:Mondta hogy milyen helyes vagy, megkérdezte hogy van e barátnöd, hány éves vagy és ezt igy mind tök ismeretlenül amikor éppen a buszmegállóban várakozoltál.És utána ugyanarra a buszra szálltok fel és buszon álltál mert nem akartál ülni,de a korábbi beszélgetés miatt azt gondolva hogy vevő vagyok a dologra megkérdezi hogy nem akarok-e mellé leülni .

Mert ez velem megtörtént és nem tudom hova tenni.

#busz #ember #19 éves #trauma #csak egy kis fiú vagyok
2022. jún. 2. 15:14
 1/9 A kérdező kommentje:
Jó hiszeműen csak azt gondolom hogy magányos, de mi az hogy van e barátnőd, meg de helyes vagy, ja azt nem mondtam hogy kért pénzt buszra és adtam neki 200 ft-ot, de akkor is ilyet nem szoktak mondani a kéregetők nem ?
2022. jún. 2. 15:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem nagyon volt ilyen
2022. jún. 2. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam csak idősebb pasik próbálkoznak
2022. jún. 2. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Inkább pasik, de egyszer volt egy nő, kb 17 lehettem, diákmunkán voltam, aztán egy 35 év körüli takarítónő mondjuk ezt csinálta, de inkább kihagytam.

Viszont ha bátrabb lett volna, lehet hagyom magam.

2022. jún. 2. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen volt,sajnos kihagytam...
2022. aug. 16. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Hát mai fejemmel már tudom, hogy rohadt hülye voltam... De olyan 23 éves lehettem, amikor a kb 45 éves angol magántanárom "bepróbálkozott". Bár lehet csak én gondolom úgy. Közös érdeklődési körünk volt a maszírozás is és egyszer egy magán angol óra után megmutatta, hogy hogyan kell jól maszírozni, és mondta, hogy maszírozzam meg őt gyakorlásképp, aztán mondta, hogy lejjebb is maszírozzam meg a hátát és ehhez mondta h menjünk a hálóba h le tudjon feküdni... Aztán mondta h maszírozzam meg a fenekét... Én megmaszíroztam kb 5 percig, aztán látta, hogy nem lépek semmit sem, tényleg csak maszírozok és ennyi volt. Mondta, hogy köszi és felöltözött. Mondjuk lehet, ha úgy hozzáértem volna akkor leordítja a fejem, hogy mit képzelek, de utólag visszagondolva szerintem akart valamit. Nem volt párkapcsolata.
2022. szept. 15. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
A baráti társaságommal discoban voltunk és táncoltunk, amikor az egyik haveromhoz odament egy kb 40 éves nő és a nyakába borult egyből minden szó nélkül. Táncoltak együtt, csókolóztak, de hiába mondta neki a haverom, hogy menjenek nyugisabb helyre, a nő nem akarta egyedül otthagyni a barátnőjét a discoba, szóval nem lett belőle semmi sem.
2022. szept. 15. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
25 eves koromban volt ilyen, volt a nonek egy 9 eves kisfia,az exferje meg ott lakott a szomszedban
2022. szept. 16. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Hasonló volt! Sajnos csak egy egyéjszakás kaland lett mert messze élt! De csodálatos éjjel volt. Vele vesztettem el a szüzességem. Pár évvel volt ugyan csak idősebb nálam. Olyan kedves nő volt hogy sokat gondolok még rá ma is!
2022. szept. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!