Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mit tennétek ha?
Figyelt kérdés
összejöhetne a szex egy olyan lánnyal, aki iránt már egy ideje vonzódsz?
Mit csinálnátok vele? Érzéki vagy keményebb szex lenne, mit próbálnál ki vele...stb ?
2022. jún. 2. 02:19
11/25 anonim válasza:
Kinyalnám, aztán érzékien szeretkeznénk valószínűleg
12/25 anonim válasza:
Mindent megtennék, hogy legközelebb is találkozni akarjon velem és össze is jöjjön velem. Finom, érzéki szex lenne.
14/25 anonim válasza:
Èrzèki finom erotikus szex lenne.
15/25 anonim válasza:
Van szám! Nem csak nyalni, beszélgetni is szoktam vele!
De ha megéhezem, megszomjazom ihatok is vele!
De kapcsolat szempontjából talán a legfontosabb funkciója a kommunikáció!
16/25 anonim válasza:
Ha ez összejönne, én akarnék a legjobb élmény lenni az életében.
17/25 anonim válasza:
Szerencsésnek mondhatom magam, mert több ilyen lánnyal is sikerült "összejönnöm" annak ellenére, hogy nem volt túl sok kapcsolatom.
Normál szex volt mindegyikkel, bár az egyik életem legjobb teljesítményét hozta ki belőlem, ő igazi bombázó volt.
18/25 anonim válasza:
Érzékivel indítanék, finkom vanilia szexel, kényeztetném. És amikor már benne vagyunk a sürüjében és dugom vagy 10 perce (vagy 2. menet, alkalom) akkor kicsit elkezdeném erősebben kefélni,.mit szól hozzá. Ha tetszik neki akkor keféld meg keményen, legtöbb nő ezt ígényli
19/25 anonim válasza:
Megkérném, hogy viseljen olyan ruhákat, mint anyukám.
20/25 anonim válasza:
Megkérném süssön valami finom sütit!
Utána meghálálnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!