Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házibuliban vagy táborban a csaj elment egy sráccal és becsatlakozott a legjobb haver???Halott valaki hasonlot?Vagy történt veled eféle story?Mi lett a vége?
Volt egy pasim 2005 körül, annak volt egy nagyon jó barátja. Sülve-főve eggyütt voltak, mint később kiderült biszexek voltak mindketten. Mindk2 jó pasi volt, mondtam is a palimnak, ha ő nem lenne biztos ráhajtanék a barátjára. Elmentünk közösen nyaralni, 3 ágyas szobát vettünk ki, mert az volt olcsó. Első délután iszogattunk és estefelé már nem igazán érdekelt, hogy ott van a szobába a legjobb barát, én ugyan rámásztam a pasimra. Nagyban lovagoltam, amikor becsatlakozott és pasim kezébe adta az álló, hatalmas farkát. Utána a számba... és így továb, ez ment egy hétig.
Amikor vége lett a nyaralásnak a két pasi összeveszett rajtam. A pasimat kidobtam, a másik sráccal még 2-3 hétig összejártunk dugni, de a nyáriszünet után őt is hanyagoltam. Úgy tudom azóta is esküdt ellenségek, nem beszélnek egymással :D
Igen volt, a haverja is megdugott, de egyszerre nem, jó lett volna, csak a másik srácot ez nem vonzotta.
A barátommal voltam 3asban a srácok is el voltak egymással és velem is. Jó volt, átélném még párszor.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!