Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt már hogy felöltözve a csaj egész jól nézett ki, de mikor levetkőzött előjöttek azok a bizonyos a ruha "ápol eltakar" hiányosságok? Mik voltak ezek? És nem zavart meg? F 31
Néhány csaj tökélyre fejlesztette hogy a semmiből a maxot kihozza ilyenformán.
Aztán van a nagy csattanás amikor kiderül a pőre igazság.
10. Sztem 7-es pontozott le. Valami alakhibás nő lehet.
Igen erre irányult a kérdés nem arra hogy tudnék-e beleszeretni egy úszógumiba. Egyébként bele, ha belsőleg megfog.
Én jobban szeretem ha felvállalják hogy mondjuk kis mell minthogy nagynak álcázzák aztán kiderül ami. Ez is inkább belső kérdése hogy mennyire fogadod el a külsődet.
Nem gondolnak itt bele - az oldalon sehol - hogy ha mindenkit lepontoznak, akkor ki fog válaszolni?
Akkor pedig csődbe megy az oldal.
Ahol tényleg véleményt, vagy tényeket kérdeznek - azt MIÉRT pontozzák le?
Az sem mindegy,hány éves az illető,szült-e már.
Idősebbeknél,anyukáknál talán gyakoribb az ilyen probléma (striák,nem feszes mellek,has,hegek),de valljuk be,nem is lehet elvárni tőlük,hogy felvegyék a versenyt egy olyan lánnyal,aki még fiatal,gyerektelen.
Véleményem szerint aki nem tud elfogadni egy sok változáson átment női testet,az keressen abba a kategóriába,ami neki megfelelő lenne.
Amúgy sem gondolom,hogy olyan drasztikus lenne a valóság,mint ahogy többen itt leírták,inkább csak az elvárásaik nagyok a nőkkel szembe.
De, pont olyat láttam, ami valóban drasztikus.
Mondom: műtét. Nem szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!