Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok volt már hogy a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt már hogy a pasi nyalt titeket de ti telefont nyomkodtstok tévéztetek, vagy valami mást csináltatok közben?Miket?Életkort is írjatok.

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 05:03
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Tableten filmet néztem, közben nyalt.

Negyvenes N

2022. jún. 1. 05:25
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
olyan volt, hogy csajom egy sraccal szexchatelt snapen, mikozben dugtam
2022. jún. 1. 05:35
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem ilyen sztorim volt,hanem maszturbáltam ,és a bnőm hívott,én meg beszélgettem közben.Illetlenség volt,de izgatott.Ő persze nem tudhatta.
2022. jún. 1. 05:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyaralni voltunk exemmel, és egyik reggel hívott a főnököm, mert nem talált valamit az irodában

De mi éppen akkor kezdtünk neki egymásnak. Felvettem a telefont, de a pasim nem állt le. Ujjazta a puncim, szívogatta a csiklóm. Életem legnehezebb telefonbeszélgetése volt 😉

2022. jún. 1. 06:24
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Nyalás közben nem, dugás közben inkább. Van hogy nincs különösebben kedvem a szexhez, a pasimnak meg igen, olyankor hagyom magam, közben meg telózok vagy tévézek míg elélvez.
2022. jún. 1. 07:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Haverom azt mesélte, hogy szinte minden este úgy dugja a csaját, hogy az közben nézi a tévét.

Nekem olyan volt, hogy egy házi buliban a nappali közepén feküdtünk takaró alatt a barátnőmmel, alváshoz készült már mindenki, de még égett a villany, többen voltunk a helyiségben, a csajom takaró alatt elkezdte verni a farkam, és közben beszélgetett egy másik csajjal.

2022. jún. 1. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

persze. Kapcsolatunk elején egy másik pasi is csapta a szelet páromnak, de engem választott, de jóban voltunk mind a ketten vele és többször is megesett, hogy amikor a srác felhívta páromat, akkor én elkezdtem vele játszani :)

De ha arra gondolsz, hogy unalmába... nem igazán, max ha játék, hogy nyomkodja és én így próbálom felizgatni, aminek a vége általában úgy is szex.

2022. jún. 1. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Igen volt ilyen
2022. jún. 1. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!