Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magas, vekony fiuk! Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, vekony fiuk! Mennyire zavar, ha egy lanynak vastagabb a combja kicsit, mint nektek?

Figyelt kérdés
Nem kover, csak formas meg izmos
2022. máj. 31. 21:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

💀💀💀💀🤣

Miert ilyenek itt az emberek. Komolyan, leirja egy no, hogy sulyzos edzest vegez, es le van hordva mindennek. :D Nem bizonygatni jottem, hogy milyen a testem, hanem altalanossagban feltettem egy kerdest, amire naivan gondoltam, hogy kapok normalis valaszokat.🤣 Miert ennyire frusztralt itt 10/9 pali?

2022. máj. 31. 22:11
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

Először is 10-ből 9, vagy ha az arányt akarod leírni, akkor 9/10. De semmiképpen sem 10/9.

Másodszor azért, mert úgy tűnik 1) trollkodás a kérdésed, vagy

2) egyáltalán nem tudod mi különbség van az izom és a háj között, ezt magadon nem ismered fel.

Mondom: ha tényleg izmos, és nem fedi jobban a háj mint egy átlag csaj lábait, akkor nem gond ha vastag. Szép legyen, és aranyos a test többi részével. Ennyi 🤗

2022. máj. 31. 22:19
 13/21 anonim ***** válasza:
20%

Ja, bocsánat. Válaszolok a kérdésedre is: ha tényleg izmos, akkor EGYÁLTALAN NEM gond. Elismerően nézek rá, és ha szabad akkor megpuszilom+megmasszírozom finoman, olajjal.

Amúgy ismertem olyan csajt aki vastag volt (mint a traktor kerék!) és tette az agyat hogy ő milyen erős is egyben. Aztán nekem kellett kinyitnom a telibevert kólás flakonját, mert ennyi erő sem volt benne.

Pedig nehezebb volt nálam vagy 25 kg-mal!

2022. máj. 31. 22:27
 14/21 anonim ***** válasza:
7%
Tetszene, mert jó erősen meg tudna egy ilyen comb szorítani:).
2022. máj. 31. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem kiábrándító egy férfin a piszkafa lábak.
2022. jún. 1. 01:15
 16/21 anonim ***** válasza:
10%
Nekem bejön.
2022. jún. 1. 09:34
 17/21 anonim ***** válasza:
42%

Ostoba vagy! Gondolom dicsekedésnek szántad, csak ugye a kutyának sem kellesz, azért kérdezel itt...

Azt felejted csak el, hogy más is jár kondiba, ott meg látjuk hogy mennyit értenek hozzá a nők🤣 Meg ugye vannak a fitneszcicák meg a kamus hülyék(ebből van a több) akik csak bénázni járnak le, de felrakja minden közösségi oldalra hogy ő mekkora ász🤣🤣🤣 Mert fogyott 3 kilót, néha eszik fehérjét, közben meg totál aránytalan a teste, egy gyakorlatot nem tud helyesen elvégezni, futópadon is csak sétál🤣🤣🤣

2022. jún. 1. 11:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Mivel írod, hogy izomtól vastagabb, az engem nem zavar, sőt tetszik is! És téged mennyire zavar, ha a fiú combja vékonyabb mint a tiéd?
2022. jún. 1. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
# Kasszás Erzsi
2022. jún. 1. 23:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Zavarni nem zavar, mert jó eséllyel nem az ideálom. A vékony lábak tetszenek, meg úgy eleve a vékony alak. A kicsit sportosabbal sincs gond, amennyiben még vékony és nincs túltolva. Látatlanban tényleg nehéz ítélkezni. Lábról amúgy nem hiszem, hogy még bárkit felismertek, hacsak nincs valami egyedi ismertetőjel. Valamint tele az internet képekkel, egyet mellékelhetsz, csak itt pedig belefuthatsz abba a hibába, hogy nem a valóságot fogja tükrözni.
2022. jún. 2. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!