Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, vekony fiuk! Mennyire zavar, ha egy lanynak vastagabb a combja kicsit, mint nektek?
💀💀💀💀🤣
Miert ilyenek itt az emberek. Komolyan, leirja egy no, hogy sulyzos edzest vegez, es le van hordva mindennek. :D Nem bizonygatni jottem, hogy milyen a testem, hanem altalanossagban feltettem egy kerdest, amire naivan gondoltam, hogy kapok normalis valaszokat.🤣 Miert ennyire frusztralt itt 10/9 pali?
Először is 10-ből 9, vagy ha az arányt akarod leírni, akkor 9/10. De semmiképpen sem 10/9.
Másodszor azért, mert úgy tűnik 1) trollkodás a kérdésed, vagy
2) egyáltalán nem tudod mi különbség van az izom és a háj között, ezt magadon nem ismered fel.
Mondom: ha tényleg izmos, és nem fedi jobban a háj mint egy átlag csaj lábait, akkor nem gond ha vastag. Szép legyen, és aranyos a test többi részével. Ennyi 🤗
Ja, bocsánat. Válaszolok a kérdésedre is: ha tényleg izmos, akkor EGYÁLTALAN NEM gond. Elismerően nézek rá, és ha szabad akkor megpuszilom+megmasszírozom finoman, olajjal.
Amúgy ismertem olyan csajt aki vastag volt (mint a traktor kerék!) és tette az agyat hogy ő milyen erős is egyben. Aztán nekem kellett kinyitnom a telibevert kólás flakonját, mert ennyi erő sem volt benne.
Pedig nehezebb volt nálam vagy 25 kg-mal!
Ostoba vagy! Gondolom dicsekedésnek szántad, csak ugye a kutyának sem kellesz, azért kérdezel itt...
Azt felejted csak el, hogy más is jár kondiba, ott meg látjuk hogy mennyit értenek hozzá a nők🤣 Meg ugye vannak a fitneszcicák meg a kamus hülyék(ebből van a több) akik csak bénázni járnak le, de felrakja minden közösségi oldalra hogy ő mekkora ász🤣🤣🤣 Mert fogyott 3 kilót, néha eszik fehérjét, közben meg totál aránytalan a teste, egy gyakorlatot nem tud helyesen elvégezni, futópadon is csak sétál🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!