Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarja a férfiakat,ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a férfiakat,ha a nőknek fontos a férfi vagyona? Ez is ugyanolyan evolúció, amivel a férfiak szeretnek takarózni.

Figyelt kérdés

Az sosem baj- és tökre normálisnak van titulálva-, hogy hiába van a férfinak kapcsolata, mégsem tud másra sem gondolni,csak,hogy kit dugna még meg a barátnőjén kívül.

Ràfogjàk arra,hogy máshogy működnek, evolúció stb

A nőknek pedig fontos az,hogy biztonságban érezzék magukat, nem csak érzelmileg,hanem financiálisan is.

A férfi nyújtson anyagi biztonságot, a nő meg adja meg a ferfiak szexmàniàjàból adódó vágyakat.

#Ferfi noi vagyak
2022. máj. 31. 19:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem építi ki a nő a saját egzisztenciáját? Ma már nem csak a férfi a családfő.

Mikor megismertem a barátomat, friss diplomás leégett gyerekek voltunk. Most félig leégett munkások vagyunk. Sokkal inkább fő, hogy a párodnak legyenek céljai, ne ragadjon meg egy kényelmes, de nem jó élethelyzetben és ne herdálja el a pénzt, így mindketten tudtok haladni, ha nem is a luxus, de a stabilitás felé.

2022. máj. 31. 20:12
 12/29 A kérdező kommentje:
Nyilván a nőnek is kell legyen valamije, de a férfi teremtse meg a családalapításhoz szükséges dolgokat, hiszen anno is ez volt a normálisan, főleg,ha a nő elmegy gyesre. Ha már állandóan az evolúcióvan dobàlóznak,akkor ez is az a kategória.
2022. máj. 31. 20:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"A férfi nyújtson anyagi biztonságot, a nő meg adja meg a ferfiak szexmàniàjàból adódó vágyakat."

A prostik pont ezt csinálják...

2022. máj. 31. 20:22
 14/29 A kérdező kommentje:
Ezt egy kapcsolatban is meglehet tenni, érzelmek attól még vannak.
2022. máj. 31. 20:24
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha pénzre hajt valaki azt

prostinak szokás nevezni:) Ebből a szempontból mindegy, hogy a sarkon áll vagy kitartott.

Nem baj, hogy vannak ilyenek én teljesen tiszteletben tartom, de ìgy érzelmekre ne nagyon számits, hűségre pláne.

Az evolúciós magyarázatokat meg már számtalanszor megcáfolták.

16/29 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem két dolog miatt zavarja, akit zavar:

1. Mert "igazságtalan", amennyiben a nőnek elég jól kinéznie, míg a férfinak tennie kell a nőért (ez tényleg igazságtalan, viszont a férfi könnyebben tudja fejleszteni magát ilyen téren, mint a nő)

2. Nem ezt sugallja a mai kor, hanem azt, hogy az igazit kell keresni, el van rendelve, stb., és ez eléggé ellentmond annak, hogy a státuszon múlik nagyrészt. Ez se a nők hibája amúgy, hanem a koré, amiben élünk. Olyan, mintha egyfajta utóromantikát élnénk.

17/29 anonim ***** válasza:
100%
Speciel engem is idegesít ha a zsebemben turkálnak. Aki ezt teszi annak nem én kellek csak a zsetont. Ahhoz fog kötődni = lelécel az első pénzesebb pasival. Inkább menjen már az elején és keresek helyette normális nőt.
2022. máj. 31. 20:27
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem a saját vagyonom érdekel, nem a fèrfijé...
2022. máj. 31. 20:39
 19/29 A kérdező kommentje:
A kérdés egyébként arra irányult,hogy mindkettő evoluciós ösztönből adódik,de mégis a férfiakat mindig jobban tolerálják akármi is van
2022. máj. 31. 20:45
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha van asszonyom, nem nézem hogy kit dughatnék meg rajta kívül te barom, senki sem mantrázza hogy a hűtlenség evolúció
2022. máj. 31. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!