Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a férfiakat,ha a nőknek fontos a férfi vagyona? Ez is ugyanolyan evolúció, amivel a férfiak szeretnek takarózni.
Az sosem baj- és tökre normálisnak van titulálva-, hogy hiába van a férfinak kapcsolata, mégsem tud másra sem gondolni,csak,hogy kit dugna még meg a barátnőjén kívül.
Ràfogjàk arra,hogy máshogy működnek, evolúció stb
A nőknek pedig fontos az,hogy biztonságban érezzék magukat, nem csak érzelmileg,hanem financiálisan is.
A férfi nyújtson anyagi biztonságot, a nő meg adja meg a ferfiak szexmàniàjàból adódó vágyakat.
Miért nem építi ki a nő a saját egzisztenciáját? Ma már nem csak a férfi a családfő.
Mikor megismertem a barátomat, friss diplomás leégett gyerekek voltunk. Most félig leégett munkások vagyunk. Sokkal inkább fő, hogy a párodnak legyenek céljai, ne ragadjon meg egy kényelmes, de nem jó élethelyzetben és ne herdálja el a pénzt, így mindketten tudtok haladni, ha nem is a luxus, de a stabilitás felé.
"A férfi nyújtson anyagi biztonságot, a nő meg adja meg a ferfiak szexmàniàjàból adódó vágyakat."
A prostik pont ezt csinálják...
Ha pénzre hajt valaki azt
prostinak szokás nevezni:) Ebből a szempontból mindegy, hogy a sarkon áll vagy kitartott.
Nem baj, hogy vannak ilyenek én teljesen tiszteletben tartom, de ìgy érzelmekre ne nagyon számits, hűségre pláne.
Az evolúciós magyarázatokat meg már számtalanszor megcáfolták.
Szerintem két dolog miatt zavarja, akit zavar:
1. Mert "igazságtalan", amennyiben a nőnek elég jól kinéznie, míg a férfinak tennie kell a nőért (ez tényleg igazságtalan, viszont a férfi könnyebben tudja fejleszteni magát ilyen téren, mint a nő)
2. Nem ezt sugallja a mai kor, hanem azt, hogy az igazit kell keresni, el van rendelve, stb., és ez eléggé ellentmond annak, hogy a státuszon múlik nagyrészt. Ez se a nők hibája amúgy, hanem a koré, amiben élünk. Olyan, mintha egyfajta utóromantikát élnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!