Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez normális? Odavagyok a szopásért, állandóan csinálnám, lesem melyik pasinak milyen lenne. Egyszerűen rá vagyok kattanva a f@szra. L20
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 22:07
22/29 anonim válasza:
Én is szeretem csinálni.De csak a páromnak.Senki másnál nem is gondolok rá.Szex csak érzelmi uton.Nem vagyunk állatok hogy csak ösztönből...Szerintem persze biztos van aki másképp gondolja.
23/29 anonim válasza:
Pistike te meg ilyenkor fent vagy? Anyuka mar takarodot fujt....
24/29 anonim válasza:
Én is imadok.Főleg régebben,amikor inkább szoptam,mint dugtam.Nehéz olyan párt találni,akivel tenyleg jó a szex De,ha szopok az mindig jó.
25/29 dregor válasza:
Akik itt írták, hogy imádják az ujjazást és erről fantáziálgatnak ha látnak egy nekik tetsző pasit, szeretitek a vastag ujjakat? :D
26/29 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek, sőt, minél extrémebb a hely, annál jobban vágyom rá, hogy kipróbáljam ott... :)
28/29 anonim válasza:
Teljesen normális! Férfiként az egyik legjobb emlékem volt egy ilyen csajjal együtt lenni. Elsőre tényleg szokatlan volt hogy mást nem is akar csak folyton szopni de mivel nedvesedett tőle rendesen meg folyamatosan torkoztatta magát ezért nem sokat dilemmáztam én se 😀
29/29 anonim válasza:
Budapesten is vannak ilyen Nők? 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!