Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb Nők ti lefeküdnétek nálatok fiatalabb sráccal?
Figyelt kérdés
Elbirnátok vele szex kapcsolatot is képzelni?
Milyen idősek vagytok?
2022. máj. 30. 19:44
42/58 A kérdező kommentje:
40+ de a 25-40 korosztaly ami a legvonzobb és legizgatóbb számomra.
21F
2023. febr. 27. 15:24
43/58 anonim válasza:
Mozdult már rám 34 éves nő miközben 19 voltam. Szóval vannak ilyen nők bőven!
21f
46/58 anonim válasza:
És miért izgatóbb? Mert kiéhezettebbek? Több mindent bevállalnak?
47/58 anonim válasza:
#43 vagyok tisztelt 44es.
Nem lett semmi, mivel van párom.
De ha nem lett volna akkor lehetett volna bármi.
48/58 anonim válasza:
Én egyszer egy 32 éves feleséggel szexeltem, a férje cuckold, szóval így adta magát a dolog
49/58 anonim válasza:
Voltam 20 meg 14 évvel idősebb nővel is. Ha megvan a szimpátia, akkor miért ne.. 32F
50/58 anonim válasza:
Igen. 36 évesen 17 éves srác elég jó volt. Ügyetlen se volt, pedig elsőre azt hittem, az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!