Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy sleeping assault áldozata lettem? Ma reggel arra ébredtem, hogy a barátom bennem van. 18/l
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 10:41
2/11 A kérdező kommentje:
De jó volt, mint mindig.
2022. máj. 29. 10:43
4/11 anonim válasza:
Tetszett? Ez így oké neked?
Ha igen, akkor nincs is kérdés, ez rátok tartozik, örüljetek egymásnak.
Ha nem, nos, az elvileg erőszak.
5/11 anonim válasza:
... És még csak ott sem kellett lennem. (Név...) :,D
6/11 A kérdező kommentje:
Csak lehet akkor ő is feljelentene, mert volt hogy én ébresztettem szopással.
2022. máj. 29. 10:50
7/11 anonim válasza:
Ha te is szopással ébresztetted, akkor csak viszonozni akarta.
8/11 A kérdező kommentje:
Szal akkor kwittek vagyunk?
2022. máj. 29. 10:55
10/11 anonim válasza:
Hát ez attól függ élvezted e. Én csak, akkor adnék valakinek orált amikor alszik ha én is kíváncsi vagyok milyen lehet ez és reménykednék abban, hogy ezt egyszer viszonozza. Ha neked ez nem tetszett, és erőltetettnek tűnt vagy szexuális zaklatásnak jött le, akkor pedig beszélj a barátoddal, de lehet ő csak jót akart neked mert azt hitte, hogy ha te kezdted el ezt a alvásos dolgott, akkor okés ha ő viszonozza mert bejön neked. De ha nem jött be, akkor mond el neki, hogy nem szeretnéd, hogy máskor így keltsen fel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!